Zijn SEO kosten hoog?2019-04-08T13:55:21+02:00

Zijn SEO kosten hoog?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door middel van het schrijven en delen van content wordt de organische online vindbaarheid verbeterd. Hoe meer content, hoe beter dus. Naast SEO is er ook SEA, SEA wordt vaak gezien als de betaalde vorm van online marketing.  SEA is ook een stuk kostbaarder dan SEO. Maar wat SEO kosten nu precies inhouden leest u hier.

Hoe zijn SEO kosten opgebouwd

Bij Marketingmadame zijn wij gespecialiseerd op het gebied van SEO. Voordat wij beginnen aan de SEO werkzaamheden, gaan wij eerst een uitgebreide zoekwoordanalyse uitvoeren. Bij deze zoekwoordanalyse onderzoeken wij allerlei verschillende zoekwoordcombinaties. Uit deze zoekwoordanalyse komen allemaal potentiele zoekwoorden die de basis vormen voor SEO en SEA werkzaamheden. Deze zoekwoorden zullen gebruikt worden in de SEO teksten. Zoals eerder is verteld, hoe meer content hoe beter. Afhankelijk van uw budget gaan we zoveel mogelijk teksten per maand publiceren. Gemiddeld is Marketingmadame 0,75 uur per SEO tekst bezig. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de content regelmatig wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd, dus ook deze tijd wordt meegenomen in het SEO pakket.

Draait SEO alleen om content?

SEO draait allang niet meer om alleen content. Het Algoritme van Google kijkt tegenwoordig naar veel meer verschillende dingen. Denk hierbij aan het gebruik van social media kanalen, de techniek achter de website en de kwaliteit van de content. Google zorgt ervoor dat de online zoekers gelijk op fijne websites belanden waar ze precies vinden waar ze naar op zoek waren. Dankzij deze visie is Google ook het grootste zoeknetwerk ter wereld.

Waarom kiezen voor Marketingmadame

Marketingmadame is op dit moment een kleinschalig marketingbureau dat zich gespecialiseerd heeft in SEO, SEA en marketingstrategieën. Wij vinden het belangrijk dat u geholpen wordt bij al uw marketingvraagstukken. Wij kijken daarom naar uw persoonlijke wensen en behoeften en laten onze werkzaamheden daarop aansluiten. We schrijven, lezen, vloggen en praten graag over marketing. Een keertje samen koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te mailen of te bellen!