Webdesign2018-12-10T14:20:27+00:00

Webdesign

Bij Marketingmadame kunnen wij ook de bouw en het onderhoud van uw website verzorgen. Marketingmadame is gespecialiseerd in WordPress en weet als geen ander waar een gebruiksvriendelijke website aan moet voldoen. Naast het bouwen van een website is het onderhoud net zo belangrijk. Wanneer u updates niet goed bijhoudt en niet regelmatig naar uw website kijkt, dan kan het zo maar zijn dat uw website niet meer werkt zoals u had gedacht. Het zou toch zonde zijn als u een ingevuld contactformulier mist!

“Haalt u alles uit uw website of is het alleen uw online visitekaartje?”

Een website alleen is allang niet meer voldoende. Het is de vraag hoe u uw website effectief inzet voor het bereiken van uw doelstellingen. Is uw website geoptimaliseerd voor blogs? Kijkt u weleens welke pagina’s het beste worden bezocht? Zou u meer klanten kunnen genereren via uw website? Ook daar kan Marketingmadame u ondersteunen. Wij weten hoe we uw website als marketingmiddel kunnen inzetten, zodat u alles uit uw website kunt halen.

Conversies realiseren

Wilt u uw website actief in gaan zetten voor het realiseren van conversies? Dan kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten van een SEO en SEA strategie, waarbij we ook kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Want zoals u weet gaat het niet alleen om veel bezoekers realiseren, maar vooral om veel klanten! Daarbij speelt het ontwerp van uw website een belangrijke rol.

Offerte aanvragen
  • WordPress als CMS-systeem

  • Een snelle website

  • Geoptimaliseerd voor SEO

  • Geschikt voor mobiele apparaten

  • Gebruiksvriendelijk zowel aan de voorkant als achterkant

Bekijk hier de overige diensten

Webdesign blogs

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Marketingmadame? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!