Wat doet een online marketing specialist2019-04-08T14:00:18+02:00

Online marketing specialist

Een online marketing specialist zijn is het leukste wat er is. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waarom dit zo ontzettend leuk is? Dat is  niet heel simpel uit te leggen. Het is een veelzijdig beroep waarbij verschillende soorten kennis worden gecombineerd.

Wat kost een online marketing specialist?

De prijzen voor een online marketing specialist variëren tussen de 40 en de 90 euro per uur. Natuurlijk is deze prijs afhankelijk van het kennisgebied en de ervaring. Een webdesigner UX/IX is vaak duurder dan een social media specialist. Om onze websitebezoekers een beeld te geven van de kosten, hebben wij verschillende pakketten opgesteld. Zo hebben wij SEO pakketten, SEA pakketten en Social media pakketten. Op deze manier krijgt u een beeld van de mogelijkheden. Mocht u toch liever een offerte op maat willen, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Op basis van uw wensen en behoeften stellen we een maatwerk pakket op dat precies aansluit op uw onderneming!

Wat kan Marketingmadame voor u betekenen?

U bent natuurlijk nieuwsgierig wat Marketingmadame als online marketing specialist allemaal voor u kan betekenen. Marketingmadame is een online marketingbureau waarbij u terecht kunt voor: SEO, SEA, Social media, Strategie, Webdesign en Copywriting. Wij proberen onze klanten altijd een totaalpakket te bieden zodat alle vragen aan ons gesteld kunnen worden en u maar van één partij afhankelijk bent. Dat scheelt tijd, kosten en telefoontjes!

Samen een kopje koffie drinken?

Natuurlijk mag het ook een kopje thee zijn! Marketingmadame schrijft, leest en praat graag over marketing. Op een eenvoudige wijze proberen wij u mee te nemen in de mogelijkheden van de online marketing wereld. Het is natuurlijk fijn al u weet waarover gesproken wordt. Wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken? Bel, e-mail of vul ons contactformulier in.