Uw online vindbaarheid verbeteren2019-04-08T14:01:31+02:00

Uw online vindbaarheid verbeteren

Tegenwoordig begint de klantreis van een consument online. We komen een merk of een bedrijf tegen via een kennis, tijdschrift of op tv en gaan vervolgens online verder zoeken. We hebben een drang naar informatie en gaan snel kijken hoe dit bedrijf online bekend staat. We bezoeken Google of nemen een kijkje op de social media kanalen. Worden we teleurgesteld door het gebrek aan informatie? Of zullen we tevreden het online profiel af speuren?

SEO, SEA of Social Media

Het verbeteren van uw online vindbaarheid kan op verschillende manieren. Wanneer de consument op ontdekkingstocht gaat zal hij vaak beginnen bij Google, Facebook of Instagram. Gaat het over een business to business klant, dan zal hij zijn zoektocht beginnen op LinkedIn. Het is dus belangrijk dat uw via deze kanalen goed zichtbaar bent. Dat wilt niet zeggen dat u er alleen aanwezig moet zijn, maar ook moet laten zien waar u voor staat en waarom de potentiële klant naar u toe moet gaan. Mooie grafische vormgeving, goede teksten en een fijne website dragen hier aan mij.

Laat Marketingmadame uw online vindbaarheid verbeteren

Online zoekers hechten waarden aan bedrijven die zichtbaar zijn op de eerste pagina van Google. Marketingmadame kan geen garanties geven op topposities binnen Google, wij volgen alle regels van Google om zo eerlijk mogelijk bovenaan te komen. Zoals u misschien wel weet past Google steeds de algoritmes aan, waardoor de online vindbaarheid van uw website wordt beïnvloed. Bij Marketingmadame volgen we alle trends en ontwikkelingen op online marketinggebied zoals SEO en SEA. U heeft geen omkijken meer naar uw online marketing en kan alles overlaten aan ons!