Trainingen

Ik ben dagelijks bezig met het ondersteunen van verschillende bedrijven. Ik krijg diverse vraagstukken voor mijn neus en probeer keer op keer mooie resultaten te boeken, deze praktische kennis wil ik overbrengen op anderen. Trainingen geven is voor mij dé manier om anderen verder te helpen en mijn eigen skills verder te ontwikkelen, want je begrijpt de stof pas echt als je het uit kunt leggen aan een ander!

Met mijn enthousiasme en praktijkverhalen probeer ik mijn cursisten op een eenvoudige manier mee te nemen in de verschillende onderwerpen. Mijn trainingen zijn zo ingericht dat er ook gelijk resultaat geboekt kan worden op de dag zelf. Er is ruimte om opgedane kennis gelijk in de praktijk te brengen.

Marketingmadame kan ingezet worden als trainer voor:

  • LinkedIn
  • SEO
  • Social media

“Op 8 november 2018 heb ik de LinkedIn cursus van MarketingMadame – Irene van Capellen gevolgd. Tijdens deze cursus hebben wij verschillende aspecten van LinkedIn uitgelegd gekregen. Zo ging het over hoe je je eigen profiel het best kunt presenteren, maar ook over de instellingen. Ik vond het een zeer leerzame en interessante cursus. Tijdens de cursus krijg je ook tijd om zelf dingen aan te passen aan jou profiel, waardoor je ook echt actief bezig bent. Uit mijn optiek een hele goede aanrader!! Cijfer: 8”

Sofie de Zeeuw

“De LinkedIn cursus gevolgd van MarketingMadame – Irene van Cappellen. Een leuke cursus met goede tips en duidelijke voorbeelden. In de cursus werd zowel het persoonlijkprofiel als het bedrijfsprofiel behandeld. Naast de basis uitleg van LinkedIn, wordt er aandacht geschonken aan de vindbaarheid van het profiel op LinkedIn en hoe je jouw profiel qua uitstraling en overzichtelijkheid het beste kan weergeven. Cijfer: 8″

“Op 3 december heb ik de SEO Advanced workshop bij Peak Online bijgewoond. Deze werd gehost door Irene van Cappellen, oftewel Marketing Madame.

In een korte ochtend sessie legde zij feilloos uit welke SEO tools er op dit moment trending zijn en hoe ze effectief in te zetten. Door Irene haar toegankelijke en heldere communicatie skills maakt het eigenlijk niet uit of je nou beginner of gevorderd gebruiker bent van tools zoals Google Analytics, Adwords of Tag Manager. Ik heb veel nieuwe tips meegekregen en nieuwe handvatten om zelf effectief een campagne op te zetten. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en brengt een spontaan enthousiasme over om zelf meteen aan de slag te gaan!”

Viktor Loomans

U kunt Marketingmadame

bereiken van:

ma t/m vr 08.30 – 17.30

Nieuwsgierig naar Marketingmadame

mail naar:

info@marketingmadame.nl

Sneller een antwoord op uw vraag?

Bel dan naar:

085 – 210 10 41