MARKETINGTRAINING 1 dag

De essentie van klantretentie

Merk je dat jouw team niet gefocust is op vasthouden van klanten? Vind je het lastig om klantretentie binnen het bedrijf onder de aandacht te brengen? Met deze training wordt jouw team één dag ondergedompeld in het thema klantretentie.

De essentie van klantretentie

Ben je continu bezig nieuwe klanten binnen te halen, maar stagneert desondanks de groei van jouw onderneming? Maken nieuwe klanten jouw team gelukkiger dan terugkerende klanten? Schiet het er door de waan van de dag vaak bij in de klant na uitvoering van de opdracht opnieuw te benaderen? Dat is jammer, want juist door te investeren in bestaande klanten, creëer je nieuwe kansen en mogelijkheden.
Wat de elementen van klantretentie zijn (tools, money, mindset, data, klantreis, strategie, belonen). Welke klantretentiestrategieën er zijn. Hoe, wat en waarom je klantretentie binnen je bedrijf onder de aandacht brengt. Welke handvatten jou helpen om scherp te blijven op klantretentie. Wat voor jou dé outside-the-box klantretentiestrategie is om je klant te binden.

In deze klantretentie training leer je

 • Wat de elementen van klantretentie zijn (tools, money, mindset, data, klantreis, strategie, belonen).
 • Welke klantretentiestrategieën er zijn.
 • Hoe, wat en waarom je klantretentie binnen je bedrijf onder de aandacht brengt.
 • Welke handvatten jou helpen om scherp te blijven op klantretentie.
 • Wat voor jou dé outside-the-box klantretentiestrategie is om je klant te binden.

Wat levert de training je op?

 • Een stijgende omzet.
 • Een team dat ook oog heeft voor je bestaande klanten en de kansen die daar nog liggen.
 • Een betere relatie met je klanten.
 • Een unieke klantretentiestrategie die past bij jouw bedrijf.
 • Klanten die bij jou nieuwe klanten aanbrengen.

Hoe ziet de trainingsdag eruit?

 • De dag duurt ongeveer van 10:00 – 17:00, dit is afhankelijk van de dynamiek en het enthousiasme.
 • Na aankomst op jullie locatie haal ik alle cursusmaterialen uit mijn tas, drinken we een kopje thee of koffie en gaan daarna van start. Tijdens deze interactieve training nemen we alle punten door uit het klantretentiemodel. Ik behandel de stof op een relaxte en ontspannen manier, waarbij er volop ruimte is om vragen te stellen.
 • Tijdens de lunch praten we over de ontwikkelingen in de markt. Na de lunch kijken we hoe klantretentie binnen jullie organisatie verder ingezet kan worden. Waar laten jullie markt liggen? En hoe kunnen jullie eenvoudig onder de aandacht blijven van de klant?
 • Na afloop bruis je van de energie om aan de slag te gaan met jullie klantretentiestrategie. Jullie hebben de kansen en mogelijkheden gezien en gaan dit verder implementeren!

De eerste stap vooruit: jouw aanmelding!

Training incompany

Deze training wordt alleen incompany aangeboden, wil je toch met klantretentie aan de slag als zzp’er of marketeer? Lees dan mijn boek.

 

Locatie
Op locatie

 

Aantal dagen
1 dag

 

Tijdstip
9:30-16:30 uur

 

Investering
€1495,- excl. btw.  incl. reiskosten, reistijd en trainingsmaterialen. Voor een incompany training

 

Twijfel je nog of heb je vragen? Geen probleem, bel of mail me gerust. Ik kijk ernaar uit je verder te helpen met een sterke strategie!

 

Meld je nu aan voor deze training!

Wil je meer weten? Soms is het eenvoudiger om zelf jouw eigen belafspraak in te plannen! 

Nancy Klompenhouwer
Nancy Klompenhouwer
22/04/2024
Hele leuke en leerzame cursusdag. Irene kan goed luisteren, is creatief en heeft veel kennis. Door die combinatie geeft Irene je, gericht op jouw bedrijf, inzichten en veel inspiratie
Albert Rosenbrand
Albert Rosenbrand
10/04/2024
Irene heeft voor StartSmart Hoeksche Waard een fantastische avond georganiseerd die naast zeer informatief ook nog eens zeer vermakelijk was. Vol praktische tips en oefeningen waarmee de leden van StartSmart direct mee aan de slag konden. Veel dank!
Rian Van Der Ree
Rian Van Der Ree
23/02/2024
In december heb ik de training Authentiek op LinkedIn gevolgd bij Irene van MarketingMadame. Het was een erg leerzame, maar vooral ook inspirerende training! Er werd gebruik gemaakt van veel verschillende werkvormen, zodat het geen moment saai was om er te zijn. In een groep van 8 mensen was er aandacht voor iedereen! Aanrader! Rian van der Ree
Marcella Giessen
Marcella Giessen
18/01/2024
In december '23 heb ik een 2-daagse training Authentiek op LinkedIn gevolgd. Door alle oefeningen ben je bezig met jezelf en je bedrijf. Nadenken over bijvoorbeeld het 'Why, How & What-model' geeft je weer inzicht in waarom je de dingen doet die je doet. Ook het bedenken welke onderwerpen er allemaal zijn om over te schrijven zorgt ervoor dat je inziet hoeveel je kunt posten. Met als resultaat: dat ik gemakkelijker en betere berichten op LinkedIn post. Naast het feit dat ik het nu eindelijk leuk vind om te doen, ben ik ook zichtbaar op LinkedIn.
albert van den berg
albert van den berg
16/01/2024
Afgelopen december de 2-daagse training 'authentiek op LinkedIn' gevolgd. Het was een erg leuke en leerzame training. Ik heb een hoop geleerd over LinkedIn, hoe het werkt en hoe je het in kan zetten, tegelijk ook een hoop geleerd over mijzelf. Het was erg prettig dat we met 8 personen waren met verschillende karakters en beroepsgroepen en toch samen als groep een hoop bereikt hebben.
Annemarie Burgemeester
Annemarie Burgemeester
03/12/2023
Door de workshop met Irene bij #Lein heb ik zoveel meer kennis gekregen over social media en branding. Dat wat ik altijd al had willen weten kwam veelvuldig langs. Smaakt naar meer.
Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
25/11/2023
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
04/09/2022
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! :D
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.