Specialist SEO gezocht?2019-04-08T13:51:31+02:00

Specialist SEO

Zoek niet langer! Marketingmadame is de Specialist SEO waarnaar u op zoek bent. Wij zijn al jaren actief op het gebied van SEO en hebben in het verleden al mooie resultaten behaald. SEO is één van de leukste online marketing activiteiten die er is. Oké, misschien klinkt dit voor u wat overdreven. Waarom wij bij Marketingmadame zo enthousiast zijn over SEO leggen we hieronder uit.

SEO betekent optimaliseren en analyseren

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het wordt vaak omschreven als de onbetaalde manier van online marketing. Dat is niet helemaal waar, bij SEO gaat er veel tijd zitten in het schrijven van relevante teksten. Daarnaast is het belangrijk om een keer per jaar een zoekwoordanalyse uit te voeren. Door middel van een zoekwoordanalyse komt de specialist SEO erachter welke zoektermen door de zoekers worden gebruikt. Deze zoektermen zullen vervolgens gebruikt worden voor het schrijven van de teksten. Wanneer de teksten geschreven zijn, geplaatst zijn op de website en aangemeld bij Google, is het een kwestie van geduld. Het kost tijd voordat Google uw website gaat aanmerken als “deskundig”, u zult regelmatig veel content moeten plaatsen om aan te tonen dat u relevant bent voor de zoeker. Wanneer Google uw activiteiten gaat opmerken wordt het interessant om de cijfers erbij te pakken. Hoe vaak wordt uw content weergegeven? Op welke plaatst staat u? Hoe vaak wordt er geklikt op uw links?

Wat kost een specialist SEO

De prijzen van een specialist SEO liggen erg uit elkaarop de markt. De prijzen liggen vaak tussen de 40 en de 75 euro per uur. Bij Marketingmadame hebben we verschillende SEO pakketten opgesteld om u een beeld te geven van de werkzaamheden. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen. Het wordt dan een zogenaamd maatwerk pakket, waarbij we specifiek kijken naar uw wensen en behoeften. Nieuwsgierig wat onze specialist SEO voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!