Social media training

Bijna elke organisatie heeft ergens op de website een rijtje staan met social media kanalen. LinkedIn, Facebook, Instagram en You Tube zijn vaak al standaard en dan kun je ook vaak nog via Whatsapp de klantenservice bereiken. Maar welk idee zit hierachter? Hebben ze hiervoor een strategie uitgezet? En hoe meet je het succes van jouw investering?

Tijdens deze 1 daagse training worden alle social media op een rij gezet en één voor één besproken. Wat kost adverteren? Is er een minimum bedrag? Welke doelgroep horen bij welk social media. Klopt het bijvoorbeeld dat Instagram zich richt op jongeren? Welke leeftijd dan precies. Het onderwerp contentkalender wordt ook besproken omdat vooraf keuzes maken van belang is. Met behulp van verschillende online tools is het mogelijk om de huidige online prestatie te beoordelen. Wat gaat er goed en wat kan beter?

Wat kun je verwachten?

  • Kun je een social media strategie opstellen en plannen (een contentkalender)
  • Ben je bekend met de kosten van het adverteren op social media.
  • Kun je zelf een advertentie maken en publiceren.
  • Werk je met een eigen contentstrategie die past bij jouw organisatie

Wat zijn de kosten?

De Social Media training duurt 1 dag, tegen een tarief van €495,- excl. BTW. per persoon.

Waar vindt het plaats?

Je kunt bij het formulier aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft. Marketingmadame rijdt door het hele land!

Voor wie is de training geschikt?

De training is bedoeld voor marketing en communicatie medewerkers die social media slim willen inzetten als onderdeel van hun online marketing. De leeropbrengst is vele malen groter als er direct met een praktijksituatie gewerkt kan worden. Deze training kan ook in-company worden gegeven zodat jouw gehele organisatie in één keer op de hoogte is van alle ins –and- outs.

Hoe groot is de groep deelnemers?

1-7 deelnemers

Irene van Cappellen
Irene van CappellenLinkedIn Trainer/ Social media fanaat
Hallo! Welkom bij Marketingmadame, dus je wilt meer te weten komen over social media? Dan bent je bij mij aan het juiste adres! Ik help je graag verder met al uw vragen over social media. Tijdens de training zal ik je niet alleen vol stampen met allerlei info maar zal ik ook kijken hoe social media voor jouw bedrijf kan werken. Alleen dan heb je echt iets aan de training!
Inschrijven
  • Een veelzijdige Social Media training

  • Geschikt voor zowel starters als professionals

  • Binnen een dag bent u van alles op de hoogte

  • Op verschillende data en locaties

  • Vol enthousiasme wordt de training gegeven!