MARKETINGTRAINING | 1 dag

Social media training

In één dag zorg ik ervoor dat jij weer vooruit kunt met je social media. Je weet hoe je het beste kunt communiceren, welke elementen belangrijk zijn en hoe je blijft analyseren en optimaliseren.

Socialmediastrategie in 1 dag

Je weet dat jouw socialmediakanalen meer aandacht verdienen, maar waar moet je beginnen? Ook al post je berichten, de reacties vallen best tegen. Waar doe je het eigenlijk voor?

Je bent niet de enige die zich dat afvraagt. Geen zorgen: er is iets aan te doen! De social media staan niet op zichzelf, maar werken samen met je gehele marketing. Daarom heb ik de training ‘socialmediastrategie in één dag’ opgezet. In de training nemen we jouw complete social media onder de loep, dus ook alles wat eraan vasthangt. Hierdoor gaat jouw marketing veel meer impact maken! 

In deze training leer je

 • Wat de plek van social media is binnen jouw marketingstrategie.
 • Welk doel jij met social media wilt bereiken.
 • Wie jouw ideale klant is.
 • Welke kanalen je het beste kunt kiezen.
 • Waar in de klantreis social media voorkomen.
 • Hoe je de huidige socialmediakanalen kunt analyseren (uitstraling, content, regelmaat, cijfers verzamelen).

Wat levert de training je op?

 • Je weet hoe je de cijfers vanuit social media kunt analyseren.
 • Je hebt meer grip op wat wel en niet werkt.
 • Je weet de juiste content te delen.
 • Je hebt verschillende ideeën voor content, zodat je altijd iets kunt plaatsen.
 • Jouw website, social media, podcast, YouTube, etc. liggen allemaal op één lijn.

Hoe ziet de trainingsdag eruit?

 • De dag duurt ongeveer van 09:30 – 16:30, dit is afhankelijk van de dynamiek en het enthousiasme.
 • We bespreken eerst wie jouw ideale klant is en wat je doelen zijn op socialmediagebied. Bij een kopje thee of koffie praten we over de trends die we in de markt zien.
 • Vervolgens bekijken we jouw huidige socialmedia-activiteiten. We bespreken wat je moeilijk vindt en wat je kunt verbeteren. Ik behandel de stof op een relaxte en ontspannen manier, waarbij er volop ruimte is om vragen te stellen.
 • Na de lunch duiken we in de cijfers, zodat je beter kunt analyseren wat wél en niet werkt.
 • Op weg naar huis … bedenk je alle content die je de komende tijd kunt maken!

De eerste stap vooruit: jouw aanmelding!

Doelgroep Deze training is geschikt voor zzp’ers, ondernemers, marketeers etc. Locatie ZipperZ Businesscenter Olympiaweg 4 3077 AL Rotterdam

Toekomstige data 11 september 2024 11 maart 2025 Aantal dagen 1 dag Tijdstip 9:30-16:30 uur Investering €475,- excl. btw. voor 1 dag p.p. Inclusief
 • Catering gedurende de dag
 • Trainingsmaterialen
 • Certificaat
Training incompany Deze training kan ook incompany worden gegeven bij jou op kantoor. Wil je weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een incompany offerte aan. Twijfel je nog of heb je vragen? Geen probleem, bel of mail me gerust. Ik kijk ernaar uit je verder te helpen met een sterke strategie!

Onder andere deze klanten gingen je voor:

Meld je nu aan voor deze training!

Wil je meer weten? Soms is het eenvoudiger om zelf jouw eigen belafspraak in te plannen! 

Nancy Klompenhouwer
Nancy Klompenhouwer
22/04/2024
Hele leuke en leerzame cursusdag. Irene kan goed luisteren, is creatief en heeft veel kennis. Door die combinatie geeft Irene je, gericht op jouw bedrijf, inzichten en veel inspiratie
Albert Rosenbrand
Albert Rosenbrand
10/04/2024
Irene heeft voor StartSmart Hoeksche Waard een fantastische avond georganiseerd die naast zeer informatief ook nog eens zeer vermakelijk was. Vol praktische tips en oefeningen waarmee de leden van StartSmart direct mee aan de slag konden. Veel dank!
Rian Van Der Ree
Rian Van Der Ree
23/02/2024
In december heb ik de training Authentiek op LinkedIn gevolgd bij Irene van MarketingMadame. Het was een erg leerzame, maar vooral ook inspirerende training! Er werd gebruik gemaakt van veel verschillende werkvormen, zodat het geen moment saai was om er te zijn. In een groep van 8 mensen was er aandacht voor iedereen! Aanrader! Rian van der Ree
Marcella Giessen
Marcella Giessen
18/01/2024
In december '23 heb ik een 2-daagse training Authentiek op LinkedIn gevolgd. Door alle oefeningen ben je bezig met jezelf en je bedrijf. Nadenken over bijvoorbeeld het 'Why, How & What-model' geeft je weer inzicht in waarom je de dingen doet die je doet. Ook het bedenken welke onderwerpen er allemaal zijn om over te schrijven zorgt ervoor dat je inziet hoeveel je kunt posten. Met als resultaat: dat ik gemakkelijker en betere berichten op LinkedIn post. Naast het feit dat ik het nu eindelijk leuk vind om te doen, ben ik ook zichtbaar op LinkedIn.
albert van den berg
albert van den berg
16/01/2024
Afgelopen december de 2-daagse training 'authentiek op LinkedIn' gevolgd. Het was een erg leuke en leerzame training. Ik heb een hoop geleerd over LinkedIn, hoe het werkt en hoe je het in kan zetten, tegelijk ook een hoop geleerd over mijzelf. Het was erg prettig dat we met 8 personen waren met verschillende karakters en beroepsgroepen en toch samen als groep een hoop bereikt hebben.
Annemarie Burgemeester
Annemarie Burgemeester
03/12/2023
Door de workshop met Irene bij #Lein heb ik zoveel meer kennis gekregen over social media en branding. Dat wat ik altijd al had willen weten kwam veelvuldig langs. Smaakt naar meer.
Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
25/11/2023
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
04/09/2022
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! :D
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.

Aanmelden training

Selecteer de training die je wilt volgen

Offerte

Selecteer de training die je wilt volgen. Binnen een werkdag neem ik contact met je op.