SOCIAL MEDIA TRAINING

In één dag zorg ik ervoor dat jij weer vooruit kunt met je social media. Je weet hoe je het beste kunt communiceren, welke elementen belangrijk zijn en hoe je blijft analyseren en optimaliseren.

Socialmediastrategie in 1 dag

Je weet dat jouw socialmediakanalen meer aandacht verdienen, maar waar moet je beginnen? Ook al post je berichten, de reacties vallen best tegen. Waar doe je het eigenlijk voor?

Je bent niet de enige die zich dat afvraagt. Geen zorgen: er is iets aan te doen! De social media staan niet op zichzelf, maar werken samen met je gehele marketing. Daarom heb ik de training ‘socialmediastrategie in één dag’ opgezet. In de training nemen we jouw complete social media onder de loep, dus ook alles wat eraan vasthangt. Hierdoor gaat jouw marketing veel meer impact maken!

In deze training leer je:

 • Wat de plek van social media is binnen jouw marketingstrategie.
 • Welk doel jij met social media wilt bereiken.
 • Wie jouw ideale klant is.
 • Welke kanalen je het beste kunt kiezen.
 • Waar in de klantreis social media voorkomen.
 • Hoe je de huidige socialmediakanalen kunt analyseren (uitstraling, content, regelmaat, cijfers verzamelen).

Wat levert de training je op?

 • Je weet hoe je de cijfers vanuit social media kunt analyseren.
 • Je hebt meer grip op wat wel en niet werkt.
 • Je weet de juiste content te delen.
 • Je hebt verschillende ideeën voor content, zodat je altijd iets kunt plaatsen.
 • Jouw website, social media, podcast, YouTube, etc. liggen allemaal op één lijn.

Hoe ziet de trainingsdag eruit?

 • De dag duurt ongeveer van 10:00 – 16:00, dit is afhankelijk van de dynamiek en het enthousiasme.
 • We bespreken eerst wie jouw ideale klant is en wat je doelen zijn op socialmediagebied. Bij een kopje thee of koffie praten we over de trends die we in de markt zien.
 • Vervolgens bekijken we jouw huidige socialmedia-activiteiten. We bespreken wat je moeilijk vindt en wat je kunt verbeteren. Ik behandel de stof op een relaxte en ontspannen manier, waarbij er volop ruimte is om vragen te stellen.
 • Na de lunch duiken we in de cijfers, zodat je beter kunt analyseren wat wél en niet werkt.
 • Op weg naar huis … bedenk je alle content die je de komende tijd kunt maken!

De eerste stap vooruit: jouw aanmelding!

Deze training is geschikt voor zowel zzp’ers als ondernemingen.

Wil je de training individueel volgen, dan is jouw investering € 695,- exclusief 21% btw. In dat geval nodig ik je uit op mijn kantoor.

Voor een incompanytraining maak ik een offerte op maat.

Twijfel je nog of heb je vragen? Geen probleem, bel of mail me gerust. Ik kijk ernaar uit je verder te helpen met een sterke socialmediastrategie!

Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! 😀
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.
joost lemm
joost lemm
08/06/2022
Zeer te spreken over Irene. Zij heeft directies van de RVKO scholen meerdere social media trainingen gegeven. De reacties zijn zeer positief en in het nieuwe schooljaar nemen wij nog een aantal trainingen van haar af. Aanrader!
Info Parketgroep
Info Parketgroep
25/05/2022
Met onze winkels hebben wij recent een Social Media training gevolgd van Marketingmadame. Zelden zo’n duidelijke en goed voorbereide training gehad. Zowel ervaren als minder ervaren gebruikers konden goed verder met de geboden informatie. We gaan zeker nog eens gebruik maken van de andere trainingen.
Stacey Aponno
Stacey Aponno
11/03/2022
Hele fijne training bij Marketing madame Irene. Een fijne sfeer, ze weet goed waar ze het over heeft en zeker bij een individuele training denkt ze mee met jouw vraagstukken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt zin om aan de slag te gaan!
Vanoo Media
Vanoo Media
24/02/2022
Het is fijn samenwerken met Irene. Wij hebben onze krachten gebundeld tot een mooi eindproduct voor een gezamenlijke klant. Dank voor de snelle en goede communicatie!
Verschoor Duurzame Daken
Verschoor Duurzame Daken
06/01/2022
Perfecte aanvulling op onze marketing. Professioneel, snel, creatief en gezellig. (online) folders, website, foto’s bewerken > peuleschil voor madame Creëren van content en werven van nieuwe klanten Verrassen van bestaande klanten Voor gevestigde bedrijven een perfecte aanvulling, voor online starters de ideale opstap. Ga zo door !
Jeroen Maree
Jeroen Maree
23/11/2020
Marketingmadame heeft ons verder geholpen om dichter bij onze gasten te komen via een social media plan. De professionele en creatieve benadering hebben wij als zeer prettig ervaren en hopen nog lang samen te werken!
Judith Porcelijn
Judith Porcelijn
26/08/2020
Irene zorgt ervoor dat mijn marketingcampagnes top in orde zijn. Dank je wel Irene.
Dennis Bremmer
Dennis Bremmer
27/03/2020
Wij worden al enige tijd geholpen door Irene met de marketing. Zeer positief, komt afspraken goed na. Echt een aanrader. En zeker waar voor je geld!!

Onder andere zij gingen je voor: