Social media advies van Marketingmadame2019-04-08T13:50:44+02:00

Social Media advies van Marketingmadame

Wilt u aan de slag gaan met de social media kanalen van uw onderneming? Dan is Marketingmadame het bedrijf wat u zoekt. Wij zijn echte social media fanaten die altijd en overal online zijn. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelen en geven u graag social media advies.

Wat houdt social media advies in?

Bij social media advies brengen wij uw kanalen en beeld en gaan we de concurrentie onderzoeken. Hierbij kijken we naar de markt waarin u opereert het schatten de mogelijkheden voor uw eigen bedrijf in. Daarna stellen wij een contentplan op en geven u een professioneel social media advies. U kunt vervolgens besluiten om dit social media plan uit de laten voeren door Marketingmadame of u voert het zelf uit.

Waarom starten met social media?

Social media is tegenwoordig een krachtig platform als u het op de goede manier weet in te zetten. Sommige bedrijven maken namelijk geen schijn van kans om op Google gevonden te worden met algemene zoektermen. Daarom kan ook social media ingezet worden om mensen naar de website te lokken. Social media kan dus ook helpen bij de online vindbaarheid, u kunt er fans mee opbouwen en steeds groter groeien.

Marketingmadame als marketingconsultant

U kunt Marketingmadame op verschillende manieren inzetten. Sommige willen graag alleen social media advies anderen willen volledig ondersteunt worden. U bepaalt hoeveel uur u Marketingmadame inzet en voor welke werkzaamheden u ons inzet. Wij vinden het fijn om onze diensten persoonlijk bij u te komen toelichten. Tijdens een gesprek luisteren we naar uw wensen en behoeften en kijken we hoe onze diensten daarop kunnen aansluiten. Samen een keer koffie of thee drinken?