SEO verbeteren hoe werkt het?2019-04-08T13:46:11+02:00

SEO verbeteren

Wilt u uw online vindbaarheid verbeteren? Dan wordt het tijd om uzelf te verdiepen in de wereld van SEO. U vraagt zich waarschijnlijk af waar SEO voor staat. De term staat voor Search Engine Optimization. Met SEO zorgt u ervoor dat uw website op basis van organische zoekresultaten hoger komt te staan.

Een deskundige zoekwoordanalyse

Bij SEO en SEA draait allemaal om het gebruiken van de juiste zoekwoorden. Mensen zoeken in Google door middel van zoektermen. Het is dus van essentieel belang om erachter te komen op welke zoektermen er gezocht wordt. Want u wilt natuurlijk met uw bedrijf bovenaan staan als uw potentiële klant de zoekterm intypt.

Een technische website

Google wilt websites zien die eenvoudig te lezen voor. Om dit uit te zoeken gebruikt Google zogenaamde “bots”. Deze Google bots speuren de website af en lezen dus de code op de achtergrond. De code moet eenvoudig te lezen, CMS-systemen zoals WIX staan er om bekend een lange en lastige code te hebben. Hierdoor zal Google websites die gebouwd zijn met WIX op lagere posities plaatsen. Wij raden altijd aan om gebruik te maken van het CMS-systeem WordPress. Wereldwijd wordt er gebruikgemaakt van WordPress, dit is een van de meest SEO vriendelijke systemen.

Content, content, content!

Wanneer de website in orde is en de zoekwoorden bekend zijn, dan wordt het tijd om content te gaan schrijven. Het is hierbij belangrijk dat het geen tekst wordt vol met SEO zoektermen, maar een tekst waar de lezer ook echt iets aan heeft. Google heeft namelijk als missie, de zoekervaringen van de zoeker zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Google toont dus pagina’s die goed en eenvoudig te lezen zijn.