Loading...
1-daagse SEO training van Marketingmadame2018-12-06T08:54:53+00:00

SEO Training

Bent u nog niet bekend in de wereld van Google? Zou u graag willen begrijpen hoe het algoritme van Google in elkaar zit? Dan is het wellicht interessant om deze SEO training te volgen. Tijdens deze SEO training krijgt u meer te weten wat u nog allemaal uit Google kan halen. Op een eenvoudig wijze nemen wij u mee in de mogelijkheden die Google voor uw bedrijf te bieden heeft. 

Wat kunt u verwachten?

  • U komt erachter hoe Google denkt en weet hoe u dit binnen uw organisatie kunt toepassen.
  • U krijgt SEO tips & tricks waar u ook daadwerkelijk iets mee kunt
  • De technische kant van SEO wordt simpel uitgelegd
  • U komt te weten hoe u kunt analyseren en optimaliseren
  • U weet welke tools van Google het beste kunnen worden ingezet

Wat zijn de kosten?

De SEO training duurt 1 dag, tegen een tarief van €495,- excl. BTW.

Hoe groot is de groep deelnemers? 

1-7 deelnemers

Waar vindt het plaats?

U kunt bij ons formulier aangeven welke locatie uw voorkeur heeft. We proberen uiteraard zoveel mogelijk inschrijvingen op dezelfde locatie in te delen. U heeft de keuze uit: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Delft en Dordrecht

Staat de gewenste locatie er niet tussen, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@marketingmadame.nl voor een speciale aanvraag.

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is geschikt voor marketingcommunicatie specialisten, beginnende online marketeers of ondernemers die graag online willen doorbreken. Deze training kan ook in-company worden gegeven zodat uw gehele organisatie in één keer op de hoogte is van alle ins –and- outs.

Irene van Cappellen
Irene van CappellenLinkedIn Trainer/ Social media fanaat
Hallo! Welkom bij Marketingmadame, dus u bent geïnteresseerd in een LinkedIn training? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik help u graag verder met al uw vragen over LinkedIn. Tijdens de training zal ik u niet alleen volstampen met allerlei info maar zal ik ook kijken hoe LinkedIn voor uw bedrijf kan werken. Alleen dan heeft u echt iets aan de training!
Inschrijven
  • Een veelzijdige SEO training

  • Geschikt voor zowel starters als professionals

  • Binnen een dag bent u van alles op de hoogte

  • Op verschillende data en locaties

  • Vol enthousiasme wordt de training gegeven!

Wat anderen van Marketingmadame vonden

Afgelopen donderdag (8 november 2018) heb ik de LinkedIn cursus van MarketingMadame – Irene van Capellen gevolgd. Tijdens deze cursus hebben wij verschillende aspecten van LinkedIn uitgelegd gekregen. Zo ging het over hoe je je eigen profiel het best kunt presenteren, maar ook over de instellingen. Ik vond het een zeer leerzame en interessante cursus. Tijdens de cursus krijg je ook tijd om zelf dingen aan te passen aan jou profiel, waardoor je ook echt actief bezig bent. Uit mijn optiek een hele goede aanrader!! Cijfer: 8

Sofie de Zeeuw

De LinkedIn cursus gevolgd van MarketingMadame – Irene van Cappellen. Een leuke cursus met goede tips en duidelijke voorbeelden. In de cursus werd zowel het persoonlijkprofiel als het bedrijfsprofiel behandeld. Naast de basis uitleg van LinkedIn, wordt er aandacht geschonken aan de vindbaarheid van het profiel op LinkedIn en hoe je jouw profiel qua uitstraling en overzichtelijkheid het beste kan weergeven. Cijfer: 8

“Op 3 december heb ik de SEO Advanced workshop bij Peak Online bijgewoond. Deze werd gehost door Irene van Cappellen, oftewel Marketing Madame.

In een korte ochtend sessie legde zij feilloos uit welke SEO tools er op dit moment trending zijn en hoe ze effectief in te zetten. Door Irene haar toegankelijke en heldere communicatie skills maakt het eigenlijk niet uit of je nou beginner of gevorderd gebruiker bent van tools zoals Google Analytics, Adwords of Tag Manager. Ik heb veel nieuwe tips meegekregen en nieuwe handvatten om zelf effectief een campagne op te zetten. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en brengt een spontaan enthousiasme over om zelf meteen aan de slag te gaan!”

Viktor Loomans, Your Content Goes Here

Bekijk onze diensten

U kunt Marketingmadame

bereiken van:

ma t/m vr 08.30 – 17.30

Nieuwsgierig naar Marketingmadame

mail naar:

info@marketingmadame.nl

Sneller een antwoord op uw vraag?

Bel dan naar:

06-17 59 55 39