SEO pakket van Marketingmadame2019-04-08T13:41:36+02:00

SEO pakket van Marketingmadame

SEO is een bekende term in de online marketing. SEO staat voor Search Engine Optimization. Door middel van SEO wordt de organische online vindbaarheid verbeterd. Deze vorm van online marketing kan ook erg interessant zijn voor uw bedrijf. Marketingmadame is gespecialiseerd in SEO & SEA en helpt uw bedrijf graag op dit vlak.

Marketingmadame heeft pakketten opgesteld

Omdat voor veel bedrijven SEO een onbekend werkgebied is, is het vaak fijn als er pakketten zijn opgesteld. Marketingmadame heeft avonden zitten rekenen en onderzoeken, wat de beste vier pakketten zouden zijn voor SEO. Hierbij is gekeken naar verschillende budgeten en wensen. Want voor SEO geldt: ‘Hoe meer content hoe beter’.

Een SEO pakket dat bij uw bedrijf past

Marketingmadame vindt het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om een SEO pakket te kiezen dat bij uw bedrijf past. Daarom hebben wij vier verschillende pakketten samengesteld. Maar u heeft altijd de mogelijkheid om eigen wensen en behoeften met ons te bespreken. We willen u graag persoonlijk advies geven en komen daarom graag bij u op kantoor om ons verhaal te vertellen. Samen met u kijken we vervolgens naar de mogelijkheden en komen wij met verschillende voorstellen.

Waar zou u kiezen voor Marketingmadame

Marketingmadame is nog een kleinschalig marketingbureau waarbij de twee kernwoorden ‘Persoonlijk’ en ‘Professioneel’ voorop staan. Wij vinden het belangrijk dat u professioneel geholpen wordt maar wel op een persoonlijke manier. Daarnaast zijn wij dagelijks bezig met het volgen van de trends. We lezen marketingvakbladen, volgen Google trainingen en lezen andere marketingblogs. We lezen, schrijven en praten heel graag over marketing. Een keertje koffie drinken samen? Neem eenvoudig contact met ons op, u kunt ons bellen of mailen.