SEO optimaliseren met behulp van Marketingmadame2019-04-08T13:41:19+02:00

SEO optimaliseren

Wilt u graag uw posities in Google verbeteren? Wilt u graag aan de slag met SEO? Dan bent u bij Marketingmadame op het juiste adres. Wij zijn al verschillende jaren actief op het gebied van SEO, in het verleden hebben wij mooie resultaten geboekt! Voordat u met SEO wilt gaat starten, zijn er vast nog een aantal dingen die u wilt weten. Hieronder zullen wij de meeste vragen proberen te beantwoorden.

Hoe werkt SEO optimalisatie?

We onderzoeken eerst de technische kant van uw website. Het algoritme van Google kijkt voor een groot deel naar de technische specificaties van uw webste. Dat komt omdat Google via zogenaamde Google Bots uw website moet kunnen uitlezen. Wanneer dit allemaal in orde is, is het pas interessant om te starten met content. We voeren een uitgebreide zoekwoordanalyse uit, hierdoor komen we erachter op basis van welke zoektermen potentiële klanten zoeken. Op basis van deze zoektermen zullen wij beginnen met het schrijven van SEO teksten.

Waarom SEO en geen SEA?

Mocht u een groot budget hebben voor online marketing, dan raden wij altijd aan om zowel met SEO als SEA te starten. Bij SEA betaalt u voor advertenties, wanneer u stopt met adverteren, bent u gelijk u topposities kwijt. Daarom is het altijd goed om ook met SEO te starten, zodat u op basis van organische online vindbaarheid nog wel vindbaar bent.

Kopje koffie drinken met Marketingmadame

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van SEO optimaliseren? Wilt u graag weten wat Marketingmadame voor uw bedrijf kan betekenen? Dan is het verstandig om een keer samen een kopje koffie (of thee) te drinken. Tijdens dit bakkie koffie kunnen we al uw wensen en behoeften op het gebied van online marketing bespreken. Het is voor ons belangrijk om te weten waar u met uw bedrijf naar toe wilt. Dan kunnen wij ook beter de SEO werkzaamheden inrichten. Neem vandaag nog eenvoudig contact met ons op! We bellen u zo spoedig mogelijk voor een afspraak!