Persoonlijk pakket

Een kleinere onderneming, een kleinere behoefte. Marketingmadame is er voor bedrijven in alle soorten en maten die actief aan de slag willen met marketing. Het bleek erg lastig te zijn om standaardpakketten te ontwikkelen voor kleinere ondernemingen, daarom hebben we deze calculatietool geïmplementeerd. Zo kunt u zelf inschatten hoeveel uur u Marketingmadame per 4 weken wilt inzetten!

Social media onderhoud:

Soms is het fijn om iemand te hebben die met u meedenkt, iemand die net even anders naar uw organisatie kijkt. U kunt er voor kiezen om het social media onderhoud volledig uit te besteden aan Marketingmadame of deels. Wij kunnen de social media berichten voor u verzinnen, verzorgen en plaatsen. U kunt ons ook allen inzetten als sparringspartner voor het bedenken van de social media berichten.

Grafische vormgeving:

Het oogt natuurlijk het meest professioneel als uw social media uitingen in lijn liggen met uw huisstijl. Marketingmadame kan de grafische vormgeving van online marketinguitingen verzorgen. U kunt Marketingmadame alleen inzetten voor de grafische vormgeving van online kanalen, voor het ontwerpen van logo’s en flyers wordt er een specialist ingeschakeld. 

Contentkalender:

Social media betekent vooruitdenken! Om u op weg te helpen met social media is een contentkalender ideaal. In een contentkalender worden alle belangrijke dagen, neergezet om een overzichtelijke planning te maken voor social media. Hierdoor sluit alles op elkaar aan en komt er een lijn in het social media kanaal. 

Website onderhoud:

Heeft u een WordPress website en weet u niet hoe hij onderhouden moet worden? Wilt u assistentie bij het online plaatsen van een blog? Dan kunt u Marketingmadame inzetten voor het onderhoud van uw WordPress website! Wij hebben ruime ervaring met WordPress websites en kunnen ervoor zorgen dat hij professionele uitstraling heeft!

Wilt u een persoonlijk gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan gelijk de onderstaande gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Naam:

Telefoonnummer:

Bedrijfsnaam:

E-maildres:

Opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bekijk hier onze diensten

U kunt Marketingmadame

bereiken van:

ma t/m vr 08.30 – 17.30

Nieuwsgierig naar Marketingmadame

mail naar:

info@marketingmadame.nl

Sneller een antwoord op uw vraag?

Bel dan naar:

06-17 59 55 39