Over Irene

De naam zegt waarschijnlijk al genoeg, maar ik ben dus gek op marketing! Ik heb de opleiding HBO Small Business & Retailmanagement en Nima B succesvol afgerond. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen en verslind ik verschillende marketingboeken. Ik ben gek op marketing in al haar vormen, van social media berichten schrijven tot klantreizen uitdenken!

“Als we het doen, doen we het goed!”

Wat mij onderscheidt?

Wat mij onderscheidt van de andere marketingbureaus is de manier waarop ik met jou rond de tafel ga. Om jou te motiveren om aan de slag te gaan, bespreek ik welke manier van werken jij fijn vindt en hoe je met mij wilt samenwerken. Want natuurlijk kun je alles aan een groot bureau uitbesteden, maar kennen zij de gedachte achter jouw bedrijf? Weten zij de kern te raken? Ik denk het niet, daarom gaat marketing vooral om een goede samenwerking tussen een marketeer en de onderneming.

Meer dan alleen opdrachten uitvoeren

Ik ga niet alleen voor een leuk social media profiel, ik ga vooral voor een duidelijke strategie waar jij mee aan de slag kunt. Als je geen duidelijke visie hebt waar jij met je bedrijf naar toe wilt en wat je met je bedrijf wilt uitstralen, dan zullen je social media berichten, je website en je e-mailmarketing geen effect hebben. Daarom help ik je bij het uitdenken van een marketingstrategie voor jouw onderneming!

Ben jij al net zo enthousiast geworden? Of moet ik je nog even over die drempel helpen? Laten we dan een afspraak maken om te kijken of er een klik is!

Wie mij goed kent weet dat…

  • Ik iets te veel drinkflessen heb verzameld de afgelopen jaren, er zijn zoveel leuke modellen!
  • Ik de hele dag door thee kan drinken en dan het liefst zoethout.
  • Ik in de weekenden lederen tassen ontwerp en maak, Twipp is het bedrijf dat ik begon toen ik 18 was en waar ik zoveel geleerd heb over het ondernemen
  • Ik graag blijf leren en jaarlijks dus verschillen cursussen en trainingen volg.
  • Mijn boekenplank vol staat met allerlei soorten marketingboeken omdat ik op de hoogte wil blijven van alle trends.
  • Ik geloof dat als je echt iets wilt, je het ook écht kan bereiken!

U kunt Marketingmadame

bereiken van:

ma t/m vr 08.30 – 17.30

Nieuwsgierig naar Marketingmadame

mail naar:

info@marketingmadame.nl

Sneller een antwoord op uw vraag?

Bel dan naar:

085 – 210 10 41