Opzetten social media plan2019-04-08T13:39:04+02:00

Opzetten Social Media plan

Wilt u graag meer halen uit uw social media kanalen? En wilt u weten hoe u het beste een social media bericht kunt schrijven? Dan is het tijd voor een het opzetten van een social media plan. In een social media plan wordt een advies gegeven over het gebruik van social media voor uw eigen onderneming.

Waar bestaat een social media plan uit?

In een social media plan wordt uw organisatie vergeleken met de concurrenten. We kijken daarbij naar de inzet van social media en connectie met de website. Daarnaast speelt fotografie en grafische vormgeving een belangrijke rol op social media.

  • Concurrentieanalyse
  • Analyse huidige situatie social media
  • Advies kanaalkeuze
  • Advies social media berichten

Social media in de praktijk

Een social media plan is stap 1 en stap 2 is natuurlijk de belangrijkste stap. Alles wat in het social media plan wordt geadviseerd moet in de praktijk worden gebracht. Hiervoor kunt u het beste een contentkalender gebruiken. Een contentkalender helpt u bij het structureren van uw content. U krijgt meer overzicht en de continuïteit van de social media berichten wordt gegarandeerd.

Marketingbureau Marketingmadame

Marketingmadame is een marketingbureau voor bedrijven die aan de slag willen met online marketing. Online marketing gaat een steeds belangrijkere rol spelen. Klanten krijgen steeds minder tijd en steeds meer behoeften. Transparantie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij voorop. Al deze punten kunnen alleen worden geoptimaliseerd dankzij online marketing. Online marketing levert allerlei informatie op waardoor de klantreis beter in kaart kan worden gebracht en conversies sneller worden gerealiseerd.