Op zoek naar een SEO specialist?2019-04-08T13:38:55+02:00

SEO specialist

Wordt het tijd om uw online vindbaarheid te verbeteren? Dan is het verstandig om u te verdiepen in de termen SEO en SEA. SEO staat voor Search Engine Optimization en SEA staat voor Search Engine Advertising.  SEO wordt vaak gezien als de onbetaalde versie van online marketing, door middel van het schrijven van content proberen de organische posities in Google te verbeteren. Met SEA probeer je op een betaalde wijze de eerste positie in Google te bemachtigen. Maar heeft u voor deze twee online marketing tools een specialist nodig?

Waarom een specialist inhuren?

Hoe groter uw bedrijf is, hoe meer specialisten u in huis zult hebben. Maar veel bedrijven zijn nog niet in zo’n stadium. Het is vaak al een heel wonder als er een marketingmedewerker aanwezig is. Vaak beheert deze medewerker de social media kanalen en zal de grafische vormgeving doen, maar SEO en SEA is vaak een brug te ver. Geen probleem! Dan huurt u een specialist in die uw marketingmedewerker kan ondersteunen op het gebied van online vindbaarheid. SEO en SEA zijn tools die regelmatig veranderen, het is dus belangrijk om up-to-date te blijven van de trends en ontwikkelingen. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen, uw eigen marketingmedewerker zal niet de tijd hebben om alle trends bij te houden.

Geen garantie op meer klanten

Veel mensen denken dan online marketing direct tot meer klanten leidt. Maar niks is minder waar, met SEO en SEA kunnen wij online marketeers alleen garantie geven op meer bezoekers. Als online marketeer probeer je zo goed mogelijk te scoren in Google. Uw website zal dus eerder bezocht worden, er zullen meer bezoekers kopen, of ze een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen….. dat ligt aan nog veel meer. Denk hierbij aan:

  • De positionering van uw bedrijf
  • De prijzen
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Er is een verschil tussen informatieverzamelaar en beslisser