Op zoek naar een online marketing consultant?2019-04-08T14:03:13+02:00

Online marketing consultant

Wilt u graag advies krijgen op het gebied van online marketing? Wilt u graag een klankbord hebben, zodat u meer te weten krijgt over de mogelijkheden van de online marketing wereld? Dan bent u bij Marketingmadame aan het juiste adres. Wij vertellen u graag op een eenvoudige wijze meer over de mogelijkheden van de online wereld. Hierdoor is het geen abracadabra meer en weet u de volgende keer precies waarvoor u betaalt.

Wat zijn de prijzen voor een online marketing consultant?

Wanneer u gaat starten met online marketing, is het natuurlijk fijn als u weet aan welke investering u moet denken. We hebben allerlei verschillende pakketten opgesteld om u alvast een beeld te geven van de mogelijkheden, denk hierbij aan SEO pakketten, SEA pakketten en Social media pakketten. Maar het is bij ons ook mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen. We kijken hierbij naar uw specifieke wensen en behoeften en op basis daarvan maken wij een pakket met een speciale pakketprijs. Wanneer u voor een langere tijd het pakket afneemt, zal er korting worden verrekend.

Wat doet een online marketing consultant?

Een online marketing consultant kan voor verschillende activiteiten worden ingezet. U kunt ons alleen inzetten voor advies op strategisch niveau of u kiest ervoor om en werk ook door ons uit te laten voeren. U kunt Marketingmadame inzetten voor strategische advies, SEO, SEA, Social media, Webdesign en copywriting. Op deze manier bieden wij onze klanten een totaalpakket aan zodat zij al hun vragen bij ons kunnen neerleggen.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Komt u er online niet helemaal uit en wilt u graag een persoonlijk gesprek met Marketingmadame? Dan is dit uiteraard geen enkel probleem. We lezen, schrijven en praten graag over marketing! We leggen u graag uit wat de mogelijkheden bij Marketingmadame allemaal zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen!