Marketing- trainingen

Marketingtrainingen van Irene op inschrijving en incompany

MarketingMadame is jouw partner voor doeltreffende marketingtrainingen en strategieën die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Mijn expertise begint met een grondige marketingscan waarbij ik de huidige status van jouw marketingactiviteiten onder de loep neem en een gedetailleerd plan opstel voor verbetering. Ik werk het liefst bij bedrijven op locatie zodat de lijnen kort blijven, we snel kunnen schakelen en ik het bedrijf snel leer kennen. Hieronder zie je de trainingen die klanten van mij afnemen.

Social media strategie in 1 dag

Marketing is meer dan social media. Hoe geef je social media een goede plek in je strategie? Wat zijn de laatste trends op het gebied van social media? En in welke stap van de klantreis gebruik je social media? Je leert het in deze training.

Personal branding op LinkedIn

Hoe presenteer je je en zorg je dat je opvalt tussen alle berichten op LinkedIn zonder dat je je eigen identiteit verliest? 

marketingstrategie
in 1 dag

Voordat ik bij het bedrijf start, stel ik eerst een marketingplan op. Hoe zorg je dat je opvalt tussen alle berichten zonder dat je je eigen identiteit verliest?

GA4 voor beginners

Staat het verdiepen in GA4 nog op jouw lijstje? Tijd om aan de slag te gaan, want je mist heel veel waardevolle inzichten. 

Brandingstrategie in 1 dag

Hoe presenteer je je en zorg je dat je opvalt tussen alle berichten op LinkedIn zonder dat je je eigen identiteit verliest?

Customer journey

Breng je klantreis in kaart en weet waar jij je klant het beste kunt bereiken. 

Training klantretentie

Hoe je van jouw klanten ambassadeurs maakt. Investeer in je bestaande klanten die steeds terugkomen.

Marketingtrainingen op locatie

Een aantal keren per jaar organiseer ik ook op verschillende locaties groepstrainingen. Wat ik met net zoveel plezier doe is bij jou op locatie trainen. Zo kunnen we gericht aan bepaalde vaardigheden werken. Een-op-een of in een kleine groep.

Als we het doen,
doen we het goed

Ik werk het liefst bij bedrijven op locatie zodat de lijnen kort blijven, we snel kunnen schakelen en ik het bedrijf snel leer kennen.

De frequentie van de afspraken is afhankelijk van de bedrijfsgrootte, doelen en de omvang van de werkzaamheden.

Nancy Klompenhouwer
Nancy Klompenhouwer
22/04/2024
Hele leuke en leerzame cursusdag. Irene kan goed luisteren, is creatief en heeft veel kennis. Door die combinatie geeft Irene je, gericht op jouw bedrijf, inzichten en veel inspiratie
Albert Rosenbrand
Albert Rosenbrand
10/04/2024
Irene heeft voor StartSmart Hoeksche Waard een fantastische avond georganiseerd die naast zeer informatief ook nog eens zeer vermakelijk was. Vol praktische tips en oefeningen waarmee de leden van StartSmart direct mee aan de slag konden. Veel dank!
Rian Van Der Ree
Rian Van Der Ree
23/02/2024
In december heb ik de training Authentiek op LinkedIn gevolgd bij Irene van MarketingMadame. Het was een erg leerzame, maar vooral ook inspirerende training! Er werd gebruik gemaakt van veel verschillende werkvormen, zodat het geen moment saai was om er te zijn. In een groep van 8 mensen was er aandacht voor iedereen! Aanrader! Rian van der Ree
Marcella Giessen
Marcella Giessen
18/01/2024
In december '23 heb ik een 2-daagse training Authentiek op LinkedIn gevolgd. Door alle oefeningen ben je bezig met jezelf en je bedrijf. Nadenken over bijvoorbeeld het 'Why, How & What-model' geeft je weer inzicht in waarom je de dingen doet die je doet. Ook het bedenken welke onderwerpen er allemaal zijn om over te schrijven zorgt ervoor dat je inziet hoeveel je kunt posten. Met als resultaat: dat ik gemakkelijker en betere berichten op LinkedIn post. Naast het feit dat ik het nu eindelijk leuk vind om te doen, ben ik ook zichtbaar op LinkedIn.
albert van den berg
albert van den berg
16/01/2024
Afgelopen december de 2-daagse training 'authentiek op LinkedIn' gevolgd. Het was een erg leuke en leerzame training. Ik heb een hoop geleerd over LinkedIn, hoe het werkt en hoe je het in kan zetten, tegelijk ook een hoop geleerd over mijzelf. Het was erg prettig dat we met 8 personen waren met verschillende karakters en beroepsgroepen en toch samen als groep een hoop bereikt hebben.
Annemarie Burgemeester
Annemarie Burgemeester
03/12/2023
Door de workshop met Irene bij #Lein heb ik zoveel meer kennis gekregen over social media en branding. Dat wat ik altijd al had willen weten kwam veelvuldig langs. Smaakt naar meer.
Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
25/11/2023
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
04/09/2022
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! :D
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.