Hoeveel uur het ook is, het moet vooral leuk zijn! Marketing hoort er nu eenmaal bij of je nu een bedrijf start, wilt laten groeien of juist continuiteit wilt garanderen, marketing is essentieel.

Ik wil meer van Marketingmadame leren

Wat anderen van Marketingmadame vinden

“Irene heeft ons ontzettend geholpen met het aanpakken van de social media, de website en e-mailmarketing. Haar creativiteit en spontane acties zorgen ervoor dat ook wij meer plezier erin hebben gekregen. Doordat onze marketing nu allemaal beter op elkaar aansluit, ziet het er professioneler uit. Ze is een topper!”

Nerda van der Waart van Gulik, eigenares Excellance Haarmode
“Irene beschikt over een tomeloze energie. Ik had zodoende gelijk een klik met haar. Irene houdt zich goed aan haar afspraken en maakt alles netjes af. Ze is voor mij echt een aanrader als je een boost wilt hebben voor je zaak!”

“Op 8 november 2018 heb ik de LinkedIn cursus van MarketingMadame – Irene van Capellen gevolgd. Tijdens deze cursus hebben wij verschillende aspecten van LinkedIn uitgelegd gekregen. Zo ging het over hoe je je eigen profiel het best kunt presenteren, maar ook over de instellingen. Ik vond het een zeer leerzame en interessante cursus. Tijdens de cursus krijg je ook tijd om zelf dingen aan te passen aan jou profiel, waardoor je ook echt actief bezig bent. Uit mijn optiek een hele goede aanrader!! Cijfer: 8”

Sofie de Zeeuw

“De LinkedIn cursus gevolgd van MarketingMadame – Irene van Cappellen. Een leuke cursus met goede tips en duidelijke voorbeelden. In de cursus werd zowel het persoonlijkprofiel als het bedrijfsprofiel behandeld. Naast de basis uitleg van LinkedIn, wordt er aandacht geschonken aan de vindbaarheid van het profiel op LinkedIn en hoe je jouw profiel qua uitstraling en overzichtelijkheid het beste kan weergeven. Cijfer: 8″

“Een tijdje terug heb ik hulp gevraagd aan (Irene) de Marketing Madame. We zijn samen aan slag gegaan met het maken van een plan. Ik heb weer nieuwe aandachtspunten geleerd omtrent sociale media. Ik ben er nog niet en wat dan zo fijn is, is dat je Irene altijd kan benaderen wanneer je hulp nodig hebt. Wil je zelf nou ook op de hoogte worden gebracht omtrent sociale media. Stuur Irene dan een bericht, ze neemt de tijd voor je en zorgt dat je weer op weg kunt! Bedankt!”

Richelle Dirks, eigenares Oldnew Styling

“Op 3 december heb ik de SEO Advanced workshop bij Peak Online bijgewoond. Deze werd gehost door Irene van Cappellen, oftewel Marketing Madame.

In een korte ochtend sessie legde zij feilloos uit welke SEO tools er op dit moment trending zijn en hoe ze effectief in te zetten. Door Irene haar toegankelijke en heldere communicatie skills maakt het eigenlijk niet uit of je nou beginner of gevorderd gebruiker bent van tools zoals Google Analytics, Adwords of Tag Manager. Ik heb veel nieuwe tips meegekregen en nieuwe handvatten om zelf effectief een campagne op te zetten. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en brengt een spontaan enthousiasme over om zelf meteen aan de slag te gaan!”

Viktor Loomans

Alles is zeker naar wens verlopen. We zijn erg tevreden en maken in de toekomst graag weer gebruik van je service!”

J. Schokker, S&H uitgeverij

Een Marketingmadame Coachdag

Geen zin in een heel lang traject of maandelijkse ondersteuning, maar wil je wel het advies van een externe marketeer? Dan is de Marketingmadame coachdag precies wat je zoekt! Ik geef jou de handvatten die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Klik hier als je benieuwd bent naar een coachdag

U kunt Marketingmadame

bereiken van:

ma t/m vr 08.30 – 17.30

Nieuwsgierig naar Marketingmadame

mail naar:

info@marketingmadame.nl

Sneller een antwoord op uw vraag?

Bel dan naar:

06-17 59 55 39