Marketingmadame als Social media specialist2019-04-08T13:37:24+02:00

Social Media Specialist

Wilt u graag professioneel advies voor het aankleden en onderhouden van uw social media kanalen? Dan bent u bij Marketingmadame aan het juiste adres. Wij zijn altijd en overal online en zijn echte social media fanaten. Wij lezen, praten en schrijven graag over alles wat met marketing te maken heeft. Vandaag vertellen wij u meer over de voordelen van een social media specialist.

Wat doet een social media specialist?

Dat bepaalt u uiteraard zelf! Wat wilt u graag aanpakken? Welk kanaal moet de inkomsten gaan genereren? We bespreken al uw wensen en behoeften en nemen uw bedrijfsprofiel door. Vervolgens voeren wij een uitgebreid onderzoek uit en geven een bruikbaar advies voor uw social media kanalen. Daarna kunt u zelf aangeven wat u door Marketingmadame laat uitvoeren en wat uzelf aan gaat pakken.

Kies het juiste social media kanaal

Veel bedrijven beginnen zomaar op een aantal social media platformen zonder enig onderzoek. Hierdoor zijn er veel social media bedrijfspagina’s aangemaakt die slecht onderhouden worden. Het kost veel energie en tijd om alle ontwikkelingen van verschillende social media kanalen bij te houden. Dit heeft vaak geen prioriteit bij bedrijven, daarom is het goed om het social media onderhoud uit te besteden.

Waarom kiezen voor Marketingmadame?

Marketingmadame is een kleinschalig marketingbureau in Oostvoorne dat gaat voor persoonlijk en toch professioneel. We willen onze klanten graag zoveel mogelijk ondersteunen bij hun marketingvraagstukken. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe marketingtrends, Google ontwikkelingen en bijzondere social media features. Wilt u een keer met Marketingmadame praten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan een keer contact met ons op!