Marketingmadame als consultant SEO2019-04-08T13:36:58+02:00

Consultant SEO

SEO of ook wel Search Engine Optimization genoemd, is op dit moment razend populair. Dat komt omdat iedereen zijn klantreis tegenwoordig online begint, het is dan fijn als u als eerste gevonden wordt. U kunt uw online vindbaarheid op verschillende manieren vergroten.

Wat doet een consultant SEO?

SEO gaat over de organische online vindbaarheid van de website. Organisch wilt zeggen, dat er niet wordt betaald voor een plekje bovenaan in Google. Door middel van een goede technische website, relevante content en het inzetten van social media kanalen wordt de online vindbaarheid verbeterd. Het algoritme van Google wordt steeds uitgebreider en kijkt allang niet meer alleen naar veel tekst over een bepaald onderwerp. Waar je wel vanuit kunt gaan is dat Google altijd zal kijken naar de beste content voor zijn zoeker.

Wat is beter SEO of SEA?

Tussen SEO en SEA zit een heel groot verschil. Veel mensen zeggen dat SEO de onbetaalde manier is, maar dat is niet waar. In het schrijven van teksten gaat veel tijd zitten. SEA is een betaalde manier, hierbij betaalt u geld voor het weergeven van advertenties in Google. Per Click wordt er een bedrag aan u afgerekend. Het nadeel van SEA is dat u uw topposities gelijk kwijtraakt zodra u stopt met adverteren. Bij SEO houdt u uw posities een stuk langer vast omdat het duurzamere manier is van online marketing. Voor meer informatie hoe uw website voorzien kan worden van SEO, schakelt u onze consultant SEO in.

Online marketingbureau Marketingmadame

Marketingmadame is een online marketingbureau dat u kan ondersteunen bij het beantwoorden van verschillende marketingvraagstukken. Hierbij kunt u denken aan SEO, SEA, Social Media, Webdesign, strategie en copywriting. Wij helpen u bij het optimaliseren van de totale klantreis zodat een bezoeker een klant wordt! Bent u nieuwsgierig wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.