LinkedIn training

Ben je nog niet actief op LinkedIn? Of heb je totaal geen idee hoe het platform werkt? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen! LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk wat elke dag nog groeit. In Nederland kent LinkedIn zelf 7 miljoen leden. LinkedIn is allang niet meer alleen bedoeld als een online CV, je kunt namelijk business halen uit dit netwerk. Van kleine ZZP’ers tot miljoenen bedrijven, voor iedereen is dit netwerk interessant. We doen immers eerder zaken met mensen die we kennen. Wil je weten hoe je dit netwerk voor je kunt laten werken? Meld je dan aan voor onze 1-daagse LinkedIn training!

Aan het einde van de training:

 • Kun je een bedrijfsprofiel opzetten
 • Werk je met een eigen contentstrategie die past bij jouw organisatie
 • Weet je hoe je jouw content kan promoten (adverteren op LinkedIn)
 • Begrijp je de waarde van groepen
 • Betrek je collega’s effectief bij LinkedIn onderhouden (contentkalender)
 • Weet je hoe het perfecte LinkedIn berichtje eruit ziet
 • Weet je of een premium (betaald) account nuttig is

Wat zijn de kosten?

De LinkedIn training duurt 1 dag, tegen een tarief van €600,- *

Hoe groot is de groep deelnemers?

2-8 deelnemers

Waar vindt het plaats?

Je kunt bij het formulier aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft. Marketingmadame rijdt door het hele land!

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is bedoeld voor marketingcommunicatie specialisten, social media managers en marketeers die LinkedIn willen inzetten als onderdeel van de online organisatie strategie. Deze training kan ook in-company worden gegeven zodat jouw gehele organisatie in één keer op de hoogte is van alle ins –and- outs.

* Prijs is exclusief reiskosten en btw.

Irene van Cappellen
Irene van CappellenLinkedIn Trainer/ Social media fanaat
Hallo! Welkom bij Marketingmadame, dus je bent geïnteresseerd in een LinkedIn training? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik help je graag verder met al jouw vragen over LinkedIn. Tijdens de training zal ik je niet alleen vol stampen met allerlei info maar zal ik ook kijken hoe LinkedIn voor jouw bedrijf kan werken. Alleen dan heb je echt iets aan de training!
Inschrijven
 • Een veelzijdige LinkedIn training

 • Geschikt voor zowel starters als professionals

 • Binnen een dag bent u van alles op de hoogte

 • Op verschillende data en locaties

 • Vol enthousiasme wordt de training gegeven!

Vraag een informatiefolder aan

Wat anderen van de LinkedIn training vonden

Afgelopen donderdag (8 november 2018) heb ik de LinkedIn cursus van MarketingMadame – Irene van Capellen gevolgd. Tijdens deze cursus hebben wij verschillende aspecten van LinkedIn uitgelegd gekregen. Zo ging het over hoe je je eigen profiel het best kunt presenteren, maar ook over de instellingen. Ik vond het een zeer leerzame en interessante cursus. Tijdens de cursus krijg je ook tijd om zelf dingen aan te passen aan jou profiel, waardoor je ook echt actief bezig bent. Uit mijn optiek een hele goede aanrader!! Cijfer: 8

Sofie de Zeeuw

De LinkedIn cursus gevolgd van MarketingMadame – Irene van Cappellen. Een leuke cursus met goede tips en duidelijke voorbeelden. In de cursus werd zowel het persoonlijkprofiel als het bedrijfsprofiel behandeld. Naast de basis uitleg van LinkedIn, wordt er aandacht geschonken aan de vindbaarheid van het profiel op LinkedIn en hoe je jouw profiel qua uitstraling en overzichtelijkheid het beste kan weergeven. Cijfer: 8