Loading...
1-daagse LinkedIn training van Marketingmadame2019-03-11T18:39:23+00:00

LinkedIn Training

Bent u nog niet actief op LinkedIn? Of heeft u totaal geen idee hoe het platform werkt? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen! LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk wat elke dag nog groeit. In Nederland kent LinkedIn zelf 7 miljoen leden. LinkedIn is allang niet meer alleen bedoeld als een online CV, u kunt namelijk business halen uit dit netwerk. Van kleine ZZP’ers tot miljoenen bedrijven, voor iedereen is dit netwerk interessant. We doen immers eerder zaken met mensen die we kennen. Wilt u weten hoe u dit netwerk voor u kunt laten werken? Meldt u dan aan voor onze 1-daagse LinkedIn training!

Wat kunt u verwachten?

 • Kunt u een bedrijfsprofiel opzetten
 • Werkt u met een eigen contentstrategie die past bij uw organisatie
 • Weet u hoe u uw content kan promoten (adverteren op LinkedIn)
 • Begrijpt u de waarde van groepen
 • Betrekt u collega’s effectief bij LinkedIn onderhouden (contentkalender)
 • Weet u hoe het perfecte LinkedIn berichtje eruit ziet
 • Weet u of een premium (betaald) account nuttig is

Wat zijn de kosten?

De LinkedIn training duurt 1 dag, tegen een tarief van €495,- excl. BTW. per persoon.

Hoe groot is de groep deelnemers?

De groep bestaat maximaal uit 7 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt om zijn/haar LinkedIn profiel op te bouwen.

Waar vindt het plaats?

U kunt bij ons formulier aangeven welke locatie uw voorkeur heeft. We proberen uiteraard zoveel mogelijk inschrijvingen op dezelfde locatie in te delen. U heeft de keuze uit: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Delft en Dordrecht

Staat de gewenste locatie er niet tussen, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@marketingmadame.nl voor een speciale aanvraag.

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is bedoeld voor marketingcommunicatie specialisten, social media managers en marketeers die LinkedIn willen inzetten als onderdeel van de online organisatie strategie. Deze training kan ook in-company worden gegeven zodat uw gehele organisatie in één keer op de hoogte is van alle ins –and- outs. De training wordt ook in het Engels gegeven! 

Irene van Cappellen
Irene van CappellenLinkedIn Trainer/ Social media fanaat
Hallo! Welkom bij Marketingmadame, dus u bent geïnteresseerd in een LinkedIn training? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik help u graag verder met al uw vragen over LinkedIn. Tijdens de training zal ik u niet alleen volstampen met allerlei info maar zal ik ook kijken hoe LinkedIn voor uw bedrijf kan werken. Alleen dan heeft u echt iets aan de training!
Inschrijven
 • Een veelzijdige LinkedIn training

 • Geschikt voor zowel starters als professionals

 • Binnen een dag bent u van alles op de hoogte

 • Op verschillende data en locaties

 • Vol enthousiasme wordt de training gegeven!

Wat anderen van de LinkedIn training vonden

Afgelopen donderdag (8 november 2018) heb ik de LinkedIn cursus van MarketingMadame – Irene van Capellen gevolgd. Tijdens deze cursus hebben wij verschillende aspecten van LinkedIn uitgelegd gekregen. Zo ging het over hoe je je eigen profiel het best kunt presenteren, maar ook over de instellingen. Ik vond het een zeer leerzame en interessante cursus. Tijdens de cursus krijg je ook tijd om zelf dingen aan te passen aan jou profiel, waardoor je ook echt actief bezig bent. Uit mijn optiek een hele goede aanrader!! Cijfer: 8

Sofie de Zeeuw

De LinkedIn cursus gevolgd van MarketingMadame – Irene van Cappellen. Een leuke cursus met goede tips en duidelijke voorbeelden. In de cursus werd zowel het persoonlijkprofiel als het bedrijfsprofiel behandeld. Naast de basis uitleg van LinkedIn, wordt er aandacht geschonken aan de vindbaarheid van het profiel op LinkedIn en hoe je jouw profiel qua uitstraling en overzichtelijkheid het beste kan weergeven. Cijfer: 8

Bekijk onze diensten

U kunt Marketingmadame

bereiken van:

ma t/m vr 08.30 – 17.30

Nieuwsgierig naar Marketingmadame

mail naar:

info@marketingmadame.nl

Sneller een antwoord op uw vraag?

Bel dan naar:

06-17 59 55 39