AUTHENTIEK OP LINKEDIN

LinkedIn is hét kanaal voor de business professional, maar hoe zorg je dat je opvalt tussen alle berichten zonder dat je je eigen identiteit verliest? Dat is waar ik jou mee op weg ga helpen in deze 2-daagse training. 

Authentiek op LinkedIn training

Je zou wel op LinkedIn actief willen zijn, maar het kost zoveel tijd… Of je wilt wel wat plaatsen, maar waar zitten mensen op te wachten? Je bent bang dat je in herhaling valt en daardoor valt het stil op jouw LinkedIn pagina. Zonde!

LinkedIn groeit nog steeds en is niet alleen een belangrijk kanaal voor ondernemers. Wanneer jij ambities hebt en graag jezelf als professional wilt profileren, is het tijd om aan de slag te gaan met je merk! 

Als ze je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen. Dus laat je authentieke zelf zien. 

DAG 1: Jezelf als merk

De eerste dag gaan we terug naar de basis en brengen we jouw persoonlijke merk in kaart. Door jouw merk uit te diepen, weet je straks sneller en beter je LinkedIn in te zetten.

 • Je komt te weten hoe sterke merken zijn opgebouwd en kunt dit ook bij jezelf toepassen
 • Je ontdekt hoe je jezelf als merk het beste kunt neerzetten
 • Jij weet aan het einde van je dag waar je voor staat en kunt er de juiste woorden aan geven

DAG 2: Vanuit je merk aan het werk

De tweede dag is het tijd voor actie, neem dan je laptop of tablet mee want je wordt aan het werk gezet! Alles wat je in de eerste dag hebt uitgediept ga je nu toepassen op je LinkedIn profiel en je content. 

 • Je kunt je merk vanuit waarden en archetypes vertalen naar tekst en beeld
 • Je weet hoe LinkedIn werkt en kunt berichten schrijven die jouw personal brand versterken
 • Je kunt op LinkedIn op jouw authentieke manier een netwerk opbouwen en weet welke LinkedIn functionaliteiten je hiervoor kunt gebruiken

Wat levert het je op?

 • Je krijgt je eigen merk duidelijk in beeld en kunt daardoor beter en sneller beslissingen nemen
 • Je leer creatief met content omgaan, waardoor je bruist van de ideeën
 • Je leert verschillende functionaliteiten van LinkedIn slim inzetten
 • Aan het einde van de training is jouw merk verwerkt in je LinkedIn profiel
 • Je weet online je eigen merk op te bouwen 

Algemene informatie

Locatie
Restaurant Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

Data
6 en 13 december

Groepsgrootte
Minimaal 6 maximaal 10

Aantal dagen
2 dagen

Tijdstip
10:00-16:30 uur

Investering
Normaal: €995,- excl. btw. voor 2 dagen
Pilotprijs: €400,- excl. btw. voor 2 dagen

Rian Van Der Ree
Rian Van Der Ree
23/02/2024
In december heb ik de training Authentiek op LinkedIn gevolgd bij Irene van MarketingMadame. Het was een erg leerzame, maar vooral ook inspirerende training! Er werd gebruik gemaakt van veel verschillende werkvormen, zodat het geen moment saai was om er te zijn. In een groep van 8 mensen was er aandacht voor iedereen! Aanrader! Rian van der Ree
Marcella Giessen
Marcella Giessen
18/01/2024
In december ’23 heb ik een 2-daagse training Authentiek op LinkedIn gevolgd. Door alle oefeningen ben je bezig met jezelf en je bedrijf. Nadenken over bijvoorbeeld het ‘Why, How & What-model’ geeft je weer inzicht in waarom je de dingen doet die je doet. Ook het bedenken welke onderwerpen er allemaal zijn om over te schrijven zorgt ervoor dat je inziet hoeveel je kunt posten. Met als resultaat: dat ik gemakkelijker en betere berichten op LinkedIn post. Naast het feit dat ik het nu eindelijk leuk vind om te doen, ben ik ook zichtbaar op LinkedIn.
albert van den berg
albert van den berg
16/01/2024
Afgelopen december de 2-daagse training ‘authentiek op LinkedIn’ gevolgd. Het was een erg leuke en leerzame training. Ik heb een hoop geleerd over LinkedIn, hoe het werkt en hoe je het in kan zetten, tegelijk ook een hoop geleerd over mijzelf. Het was erg prettig dat we met 8 personen waren met verschillende karakters en beroepsgroepen en toch samen als groep een hoop bereikt hebben.
Annemarie Burgemeester
Annemarie Burgemeester
03/12/2023
Door de workshop met Irene bij #Lein heb ik zoveel meer kennis gekregen over social media en branding. Dat wat ik altijd al had willen weten kwam veelvuldig langs. Smaakt naar meer.
Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
25/11/2023
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
04/09/2022
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! 😀
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.
joost lemm
joost lemm
08/06/2022
Zeer te spreken over Irene. Zij heeft directies van de RVKO scholen meerdere social media trainingen gegeven. De reacties zijn zeer positief en in het nieuwe schooljaar nemen wij nog een aantal trainingen van haar af. Aanrader!
ParketGroep Nederland
ParketGroep Nederland
25/05/2022
Met onze winkels hebben wij recent een Social Media training gevolgd van Marketingmadame. Zelden zo’n duidelijke en goed voorbereide training gehad. Zowel ervaren als minder ervaren gebruikers konden goed verder met de geboden informatie. We gaan zeker nog eens gebruik maken van de andere trainingen.