MARKETINGTRAINING | 1 dag

GA4 training voor beginners

Je kent de tool, je weet dat er veel uit te halen valt, maar je kunt je er niet toe zetten om je erin te verdiepen. Zonde! Want daardoor mis je veel waardevolle informatie over je website. GA4 is juist een tool die nog meer inzichten geeft!

GA4 training voor beginners

Wist je net hoe Universal Analytics in elkaar zat, wordt GA4 op de markt gebracht. Het ziet er allemaal ingewikkeld uit, het lijkt alsof je veel minder mogelijkheden hebt. Maar de mogelijkheden zijn alleen maar groter geworden! 
Maar GA4 geeft de meeste inzichten wanneer je hem helemaal aanpast op jouw website. Dat vraagt om koppelingen met Tag Manager en Search Console. Dat en nog veel meer komt aan bod in deze training. Zodat je aan het eind van de dag een GA4 omgeving hebt die past bij jouw onderneming. 

In deze training leer je

 • Het verschil tussen GA4 en Universal Analytics
 • Hoe je gedrag van bezoekers kunt achterhalen
 • Wat gebeurtenissen zijn en welke je allemaal kunt meten
 • Welke rapporten je kunt aanmaken en hoe deze jou helpen
 • Je leert hoe GA4 samenwerkt met Tag Manager, Google Search Console en Google Ads
 • Je leert hoe je verbeterde metingen instelt, zodat je nog meer uit GA4 kunt halen

Wat levert de training je op?

 • Je kunt zelf gebeurtenissen aanmaken in Tag Manager en je hebt er diverse ingesteld tijdens de training
 • Je weet hoe je conversies moet meten
 • Je hebt IP adressen uitgesloten, zodat je eigen bezoeken niet gemeten worden
 • Je kunt zelf rapporten bouwen waarin je resultaten terug kunt vinden
 • Je hebt diverse doelgroepen aangemaakt
 • Je weet verbeteringen door te voeren op je website op basis van je nieuwe inzichten

De eerste stap vooruit: jouw aanmelding!

Doelgroep
Deze training is geschikt voor zzp’ers, ondernemers, marketeers etc.

Locatie
Omgeving Rotterdam

Aantal dagen
1 dag

Tijdstip
9:30-16:00 uur

Investering
€475,- excl. btw. voor 1 dag p.p.

Inclusief

 • Catering gedurende de dag
 • Trainingsmaterialen
 • Certificaat

Training incompany

Deze training kan ook incompany worden gegeven bij jou op kantoor. Wil je weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een incompany offerte aan.

Twijfel je nog of heb je vragen? Geen probleem, bel of mail me gerust. Ik kijk ernaar uit je verder te helpen met een sterke strategie!

Onder andere deze klanten gingen je voor:

Meld je nu aan voor deze training!

Wil je meer weten? Soms is het eenvoudiger om zelf jouw eigen belafspraak in te plannen! 

Nancy Klompenhouwer
Nancy Klompenhouwer
22/04/2024
Hele leuke en leerzame cursusdag. Irene kan goed luisteren, is creatief en heeft veel kennis. Door die combinatie geeft Irene je, gericht op jouw bedrijf, inzichten en veel inspiratie
Albert Rosenbrand
Albert Rosenbrand
10/04/2024
Irene heeft voor StartSmart Hoeksche Waard een fantastische avond georganiseerd die naast zeer informatief ook nog eens zeer vermakelijk was. Vol praktische tips en oefeningen waarmee de leden van StartSmart direct mee aan de slag konden. Veel dank!
Rian Van Der Ree
Rian Van Der Ree
23/02/2024
In december heb ik de training Authentiek op LinkedIn gevolgd bij Irene van MarketingMadame. Het was een erg leerzame, maar vooral ook inspirerende training! Er werd gebruik gemaakt van veel verschillende werkvormen, zodat het geen moment saai was om er te zijn. In een groep van 8 mensen was er aandacht voor iedereen! Aanrader! Rian van der Ree
Marcella Giessen
Marcella Giessen
18/01/2024
In december '23 heb ik een 2-daagse training Authentiek op LinkedIn gevolgd. Door alle oefeningen ben je bezig met jezelf en je bedrijf. Nadenken over bijvoorbeeld het 'Why, How & What-model' geeft je weer inzicht in waarom je de dingen doet die je doet. Ook het bedenken welke onderwerpen er allemaal zijn om over te schrijven zorgt ervoor dat je inziet hoeveel je kunt posten. Met als resultaat: dat ik gemakkelijker en betere berichten op LinkedIn post. Naast het feit dat ik het nu eindelijk leuk vind om te doen, ben ik ook zichtbaar op LinkedIn.
albert van den berg
albert van den berg
16/01/2024
Afgelopen december de 2-daagse training 'authentiek op LinkedIn' gevolgd. Het was een erg leuke en leerzame training. Ik heb een hoop geleerd over LinkedIn, hoe het werkt en hoe je het in kan zetten, tegelijk ook een hoop geleerd over mijzelf. Het was erg prettig dat we met 8 personen waren met verschillende karakters en beroepsgroepen en toch samen als groep een hoop bereikt hebben.
Annemarie Burgemeester
Annemarie Burgemeester
03/12/2023
Door de workshop met Irene bij #Lein heb ik zoveel meer kennis gekregen over social media en branding. Dat wat ik altijd al had willen weten kwam veelvuldig langs. Smaakt naar meer.
Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
25/11/2023
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
04/09/2022
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! :D
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.

Aanmelden training

Selecteer de training die je wilt volgen

Offerte

Selecteer de training die je wilt volgen. Binnen een werkdag neem ik contact met je op.