Een social media consultant inhuren2019-04-08T13:34:17+02:00

Social media consultant

Is uw bedrijf nog niet actief op social media? Of wilt u uw kanalen eens goed aanpakken en structuur creëren? Dan is Marketingmadame het bedrijf dat u zoekt.  Wij zijn altijd en overal en online en zijn dus op de hoogte van de laatste trends.

Waarom social media belangrijk is

Soms is een consultant voor social media ontzettend fijn. Waar u soms klem kunt zitten dus ideeën, onzekerheid en tijdsdruk, kan de social media consultant het overzicht bewaren. Social media lijkt misschien voor u niet zo belangrijk, maar het is één van de eerste dingen die een potentiēle klant tegenwoordig bekijkt. Uw website, social mediakanalen en offline communicatie moeten met elkaar in lijn liggen. Hierdoor is het voor potentiële klanten duidelijk waar uw bedrijf voor staat.

Hoe kun je social media structureren

Wanneer u actief aan de slag wilt met social media, is het belangrijk om structuur aan te brengen in de content. Daarnaast is het goed om naar speciale events of dagen toe te werken. Denk hierbij aan de feestdagen of productlanceringen die genoeg aandacht verdienen. Een contentkalender is een veel gebruikte tool in de wereld van marketing en communicatie. Door middel van een contentkalender kunt u heel eenvoudig het overzicht bewaren.

Marketingmadame als Social Media Consultant

U kunt marketingmadame flexibel of op projectbasis inzetten als social media consultant. Wij kijken naar de social media kanalen van uw bedrijf, onderzoeken uw doelgroep, brengen uw concurrenten in kaart en geven u een duidelijk advies. Daarnaast kunnen wij ook de social media content voor u creëren, zodat u totaal geen omkijken meer heeft naar de social media kanalen van uw onderneming.