Een social media analyse laten uitvoeren2019-04-08T13:32:58+02:00

Social Media analyse

Wilt u weten of u op de goede weg bent met social media kanalen? Dan is het misschien verstandig om een social media analyse uit te laten voeren. Bij deze analyse brengen we de resultaten van uw social media werkzaamheden in kaart. Daarnaast onderzoeken we de verbeterpunten voor uw social media kanalen.

Kosten social media analyse

Marketingmadame maakt een offerte op maat voor het uitvoeren van een social media analyse. Op basis van uw vragen en behoeften maken wij een social media analyse. Het is vooral voor ons erg belangrijk om te weten waar u met uw social media naar toe wilt. De belangrijkste vraag is: Wat wilt u met uw social media kanalen bereiken?

Hoe lang duurt een social media analyse

Uiteraard is dit weer afhankelijk van uw wensen. Maar u kunt binnen 1-2 dagen een adviesrapport voor uw social media kanalen verwachten. Het meeste werk zit in een concurrentieanalyse en het samenstellen van post voorbeelden.

En hoe moet het na de analyse

In de social media analyse geven wij u al een aantal tips om aan de slag te gaan met uw kanalen. Maar u zult voor uzelf moeten bepalen hoe u de social media kanalen gaat inrichten. U kunt Marketingmadame ook inschakelen ter ondersteuning bij het bedenken van berichten of de grafische vormgeving.

Is social media nog wel aantrekkelijk genoeg

Het blijft lastig om op te vallen op social media. Bijna elk bedrijf is tegenwoordig wel online te vinden, allemaal met hun eigen uitingen. Het is dan moeilijk om op te vallen onder de potentiële klanten. Daarnaast maken alle algoritmes achter de social media kanalen het ook niet beter. Toch is het belangrijk om uw social media kanalen op orde te hebben. Veel klanten beginnen hun zoektocht online via social media of Google.