Een nieuw jaar een nieuw business model! Als je Marketingmadame al langer volgt dan weet je dat Marketingmadame pas 4 maanden bestaat. Ik ben plotseling begonnen met Marketingmadame, van de ene op de andere dag was ik ondernemer. Ik had al plannen om ondernemer te worden maar dan over een jaar of twee. Maar als je kansen krijgt, dan moet je ze pakken! Doordat ik plotseling ondernemer werd, had ik nog niet goed nagedacht over mijn business model. Dat wil ik nu wel doen! 

Alles draait nu en dat gaat super, maar het is nog niet helemaal zoals ik het wil en dat knaagt. Daarom heb ik de afgelopen weken tijd besteed aan mijn eigen business model en marketingstrategie die ik moet gaan voeren. Ik heb zelf de opleiding Small businesss & retailmanagement gevolgd, ik moet dus weten hoe je een business opzet. Die kennis moet ik nu gaan toepassen en daar heb ik onwijs veel zin in! Daarom wil ik door middel van dit filmpje jullie meenemen in mijn ‘reis’. Hoe kun je nu het beste kijken naar je onderneming? Wat voor mogelijkheden zijn er allemaal voor een ZZP’er? Bekijk het filmpje en kom het te weten!