Een marketing specialist op afstand2019-04-08T13:32:04+02:00

Marketing specialist

Bent u op zoek naar een marketing specialist met kennis van de digitale wereld? Dan bent u bij marketingmadame aan het juiste adres. Naast onze algemene kennis over marketingstrategieën zijn wij ook gek op online marketing. Wij lezen, schrijven en praten graag over marketing, klaar om een keertje samen te brainstormen?

Wat kan Marketingmadame allemaal?

Marketingmadame is een veelzijdige online marketeer die u kan ondersteunen bij verschillende vraagstukken zoals:

  • Webdesign
  • SEO & SEA
  • E-mailmarketing
  • Copywriting
  • Strategie
  • Social media

Marketingmadame ondersteunt verschillende bedrijven in het MKB bij hun marketingwerkzaamheden. Soms is het fijn om een klankbord te hebben, iemand die net iets verder bij de organisatie vandaan staat. Daarnaast kunt u vaak niet alle trends op het gebied van marketing bijhouden. Dan is het fijn als u de hulp in kunt schakelen van iemand die alle trends en ontwikkelingen bijhoudt.

Wat kost een marketing specialist?

Bij Marketingmadame verschillen de prijzen per dienst, omdat elk marketingonderdeel zijn eigen kennis vereist. Daarom zijn webdesign en SEA vaak duurder dan het advies voor social media. Marketingmadame heeft verschillende pakketten opgesteld voor SEO, SEA en social media. Hierdoor krijgt u een beter beeld over de kosten voor een marketing specialist. Natuurlijk is het ook mogelijk om een maatwerk pakket af te nemen. Wij zorgen er dan voor dat we een pakket samenstellen dat precies aansluit op uw behoeftes.

Maakt afstand nog uit?

Tegenwoordig gaat alles via het internet, van het aanschaffen van nieuwe schoenen tot het afsluiten van een nieuwe verzekering. Waarom zou u dan niet uw marketing kunnen uitbesteden aan iemand die gevestigd is aan de andere kant van Nederland? Marketingmadame rijdt door het hele land en komt graag een keer op bezoek om kennis te maken. Het maakt natuurlijk niet uit waar ik mijn werk uitvoer! Onder het genot van een kopje koffie een keer kennismaken? Neem dan contactop.