Een deskundige SEO consultant2019-04-08T13:31:54+02:00

SEO Consultant

Bent u op zoek naar een deskundige SEO consultant tegen een normaal tarief? Dan bent u bij Marketingmadame aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van SEO en kunnen u het beste adviseren.

Hoe gaat SEO in zijn werk?

Bij SEO draait het allemaal om de organische vindbaarheid van uw website. We zoeken door middel van zoekwoorden in Google. Het is dan belangrijk om te weten welke zoekwoorden potentiële klanten gebruiken. Dit kunnen we achterhalen door een zoekwoordanalyse uit te voeren.  Op basis van deze zoekwoorden zullen er SEO teksten geschreven worden, zodat uw organische vindbaarheid wordt verbeterd. Hoe meer content, hoe beter!

Wat zijn de SEO pakket prijzen?

Marketingmadame heeft verschillende SEO pakketten opgesteld om u op weg te helpen. Wanneer u niet bekend bent in de wereld van SEO, dan is het fijn om verschillende voorstellen te kunnen bekijken. Daarom heeft Marketingmadame per dienst vier verschillende pakketten opgesteld. Mocht u toch liever een offerte op maat willen, dan is dit geen enkel probleem! We proberen zoveel mogelijk mee te denken met onze klanten. Want ook met een kleiner budget kunnen we veel bereiken!

Waarom kiezen voor Marketingmadame?

Marketingmadame is een kleinschalig marketingbureau dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van online marketing. Het wordt steeds belangrijker om online gevonden te worden. Al uw potentiële klanten starten hun zoektocht online, het is natuurlijk fijn als uw website dan als eerste wordt gevonden. Wij hebben diverse websites ondersteund bij hun SEO werkzaamheden. U kunt SEO volledig door ons laten uitvoeren of kiest ervoor om het deels aan ons uit te besteden. Het schrijven van de teksten kost veel tijd, u kunt ervoor kiezen om deze dan door ons te laten controleren. Dit scheelt tijd en kosten!