Ik krijg regelmatig de vraag wat de mogelijkheden zijn bij Marketingmadame. En dat is het mooie, maar ook het moeilijke, ik pas mezelf aan op wat past bij de onderneming. Daarom zijn er een paar verschillende manieren waarop je mij kunt inzetten.

Volledig uitbesteden: Just trust me!

Wanneer jij genoeg vertrouwen in mij hebt en zelf te weinig tijd hebt, dan is dit een hele leuke manier van samenwerken. Jij levert wat beeldmateriaal aan, ik werk wat marketingideeën uit en in overleg met jou voer ik alles uit. Voordat alles online komt of de deur uitgaat, stuur ik jou nog een berichtje en alles is geregeld! Ik vind dit zelf erg tof om te kunnen doen voor klanten, hierdoor kan ik het bedrijf beter aanvoelen, kan ik mijn creativiteit kwijt en combineer ik zowel de ideeën vanuit het bedrijf met mijn eigen marketingkennis.

Ondersteuning, jouw idee en ik help bij de uitvoering

Heb je alleen incidenteel wat hulp nodig bij je website, het opzetten van een social media campagne of misschien wat vormgeving? Dan kun je mij gewoon even bellen of mailen. Ik help je dan bij het concreet uitwerken van je idee en voer het voor je uit. Dit kan ik zowel bij jou op locatie doen of vanuit huis.

Een paar uur samen werken

Dit is vooral een optie die door veel zelfstandigen wordt gekozen. Ze willen graag meer met marketing doen maar hebben helaas geen budget om het uit te besteden. Ze zijn daarnaast bereid om zelf bij te leren. Ik vind dit een ontzettend leuke manier om starters/zelfstandigen te helpen met hun social media, website, vindbaarheid of grafische vormgeving. Meestal adviseer ik tussen de 1 à 2 uur per maand om samen even te zitten.

Denk je nu van: Hé die Marketingmadame kan voor mij toch wel interessant zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ik vind het leuk om met allerlei verschillende ondernemingen te kunnen helpen bij hun marketingvraagstukken. Wie weet zit ik binnenkort samen wel met jou aan de keukentafel je social media berichten voor te bereiden!