De prijzen SEO van Marketingmadame2019-04-08T13:30:39+02:00

Prijzen SEO

Bent u benieuwd wat het kost om uw website te optimaliseren op het gebied van SEO? Marketingmadame geeft graag meer informatie over de prijzen SEO. Hierdoor weet u beter waar u aan toe bent en kunt u beter beoordelen of een samenwerking met Marketingmadame interessant is.

SEO pakketten van Marketingmadame

Marketingmadame heeft verschillende pakketten opgesteld om u inzicht te geven in de mogelijkheden van SEO. Het is uiteraard een optie om van de SEO pakketten af te wijken, we maken graag een offerte voor u op maat.  Naast SEO is het ook mogelijk om aan de slag te gaan met SEA. SEA wordt vaak gezien als de betaalde optie van online marketing en lijkt daardoor heel kostbaar. Maar vergeet niet dat aan het schrijven van de SEO teksten ook een kostenplaatje verbonden is. Daarnaast is SEO een stuk duurzamer omdat dit werk langer zichtbaar blijft in Google. Wanneer u stopt met Google Adwords, zal u gelijk niet meer zichtbaar zijn op de eerste pagina.

Marketingmadame als SEO consultant

U kunt Marketingmadame inzetten voor verschillende werkzaamheden, maar u kunt er ook voor kiezen om Marketingmadame als adviseur in te zetten. De meeste tijd en dus het meeste geld gaat zitten in het schrijven van de teksten. Het kan dan interessant zijn om de teksten zelf te schrijven en ze vervolgens te laten controleren door Marketingmadame.

Marketingbureau Marketingmadame in Oostvoorne

De online wereld en daarbij de globalisering is geweldig, vanaf een afstand kan Marketingmadame het werk voor u uitvoeren. Want zeg nou zelf als ik bij u om de hoek zou zitten, zou u dan vaker met mij in gesprek gaan? Marketingmadame heeft zelfs klanten in andere delen van de wereld. Marketingmadame is een online marketingbureau dat u ondersteunt bij: SEO, SEA, Webdesign, Grafische vormgeving en strategie.