De kracht van social media2019-04-08T13:29:04+02:00

Social Media

Je bent met social media getrouwd of je hebt er een afkeer tegen, er is tegenwoordig geen middenweg meer. Anno 2018 is social media niet meer weg te denken uit ons leven. Met name Facebook, Instagram en LinkedIn winnen de laatste jaren aan populariteit. Ondanks te privacy schandalen bij Facebook, loggen we elke dag weer trouw in op het social media kanaal.

Social media één van de eerste kanalen die we raadplegen

Tegenwoordig zijn Facebook en Google de eerste kanalen die worden geraadpleegd als we wat zoeken. We horen een nieuw merk of we komen een nieuwe onderneming tegen, het eerste wat we doen, is kijken of we meer informatie kunnen vinden. Doordat we zoveel tijd doorbrengen achter social media is het vaak de snelste manier om via social media te zoeken naar: de openingstijden, de URL, de locatie etc.

“ Liever geen social media profiel dan een slecht onderhouden social media profiel”

Als zo’n potentiële klant nu ook uw bedrijfsnaam intikt, wat ziet hij dan? Denk je dat hij gelijk vindt wat hij zoekt? Of zal hij teleurgesteld zijn in de verstrekte informatie?

Social media zelf doen of uitbesteden?

We zijn niet allemaal creatief en we zijn allemaal ook niet op de hoogte van de ontwikkelingen op social media gebied. Daarom is het soms fijn om geholpen te worden door iemand die wel continu bezig is met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Iemand die je net die paar tips & tricks kan geven of juist iemand waaraan je alles uitbesteedt.

Wilt u aan de slag gaan met de social media kanalen van uw onderneming? Dan helpt Marketingmadame u graag! U bepaalt hoeveel wij u helpen. Denk bijvoorbeeld aan een contentkalender waarmee wij u op weg kunnen helpen of  een maandelijkse brainstormsessie. Wat uw plannen of ideeën ook zijn, u kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!