MARKETING CASES

Op deze pagina kom je te weten wat mijn klanten van mij vinden, hoe de samenwerking is en wat ik voor ze doe. En wie weet is mijn volgende samenwerking met jou! 

Smit Maassluis

Smit Maassluis is een groothandel in gereedschappen, machines en PBM’s. Ze kwamen bij mij terecht omdat ze meer focus wilden op de webshop. Ondertussen gaat mijn werk veel verder dan dat en ben ik de spin in het web. Luister zelf naar wat Peter over mij te vertellen heeft.

Karpack

Karpack is een groothandel in verpakkingen van karton. Ze hadden al een grote naam in de agri sector, maar ze wilden de e-commerce sector verder gaan bedienen. Mij werd gevraagd om de e-commerce tak op een succesvolle manier neer te zetten. Hierbij was ik ondersteunend aan de sales. 

Vechtdal Hooglanders

Dennis is een klant van het eerste uur. Wat begon met een social media berichtje is uitgegroeid tot het oppakken van alle marketingwerkzaamheden. Ik vind het ontzettend gaaf om de ondernemersmentaliteit van Dennis te zien. Maar wat vindt Dennis van Marketingmadame? 
Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! 😀
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.
joost lemm
joost lemm
08/06/2022
Zeer te spreken over Irene. Zij heeft directies van de RVKO scholen meerdere social media trainingen gegeven. De reacties zijn zeer positief en in het nieuwe schooljaar nemen wij nog een aantal trainingen van haar af. Aanrader!
Info Parketgroep
Info Parketgroep
25/05/2022
Met onze winkels hebben wij recent een Social Media training gevolgd van Marketingmadame. Zelden zo'n duidelijke en goed voorbereide training gehad. Zowel ervaren als minder ervaren gebruikers konden goed verder met de geboden informatie. We gaan zeker nog eens gebruik maken van de andere trainingen.
Stacey Aponno
Stacey Aponno
11/03/2022
Hele fijne training bij Marketing madame Irene. Een fijne sfeer, ze weet goed waar ze het over heeft en zeker bij een individuele training denkt ze mee met jouw vraagstukken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt zin om aan de slag te gaan!
Vanoo Media
Vanoo Media
24/02/2022
Het is fijn samenwerken met Irene. Wij hebben onze krachten gebundeld tot een mooi eindproduct voor een gezamenlijke klant. Dank voor de snelle en goede communicatie!
Verschoor Duurzame Daken
Verschoor Duurzame Daken
06/01/2022
Perfecte aanvulling op onze marketing. Professioneel, snel, creatief en gezellig. (online) folders, website, foto's bewerken > peuleschil voor madame Creëren van content en werven van nieuwe klanten Verrassen van bestaande klanten Voor gevestigde bedrijven een perfecte aanvulling, voor online starters de ideale opstap. Ga zo door !
Jeroen Maree
Jeroen Maree
23/11/2020
Marketingmadame heeft ons verder geholpen om dichter bij onze gasten te komen via een social media plan. De professionele en creatieve benadering hebben wij als zeer prettig ervaren en hopen nog lang samen te werken!
Judith Porcelijn
Judith Porcelijn
26/08/2020
Irene zorgt ervoor dat mijn marketingcampagnes top in orde zijn. Dank je wel Irene.
Dennis Bremmer
Dennis Bremmer
27/03/2020
Wij worden al enige tijd geholpen door Irene met de marketing. Zeer positief, komt afspraken goed na. Echt een aanrader. En zeker waar voor je geld!!