Business to Business marketing op LinkedIn2019-04-08T13:27:25+02:00

LinkedIn

Er zijn verschillende soorten social media kanalen, denk hierbij aan: Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en natuurlijk LinkedIn. De laatste in dit rijtje is het meest geschikt voor Business to Business marketing.

Hoe zit LinkedIn precies in elkaar?

LinkedIn is puur bedoeld om te netwerken met zakelijke contacten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een persoonlijke pagina aan te maken wat dient als een CV. Als bedrijf is het mogelijk om een bedrijfspagina aan te maken zodat zakelijke relaties ook specifiek te berichten van uw bedrijf kunnen volgen.

Hoe zou Marketingmadame u kunnen ondersteunen?

U kunt het onderhouden van uw social media kanalen op verschillende manieren uitbesteden aan Marketingmadame. Het is natuurlijk mogelijk om het voordelig uit te besteden. Dit betekent dat u aangeeft hoe vaak u iets zou willen plaatsen en Marketingmadame regelt alle berichten en plaatst ze online. Maar het is ook mogelijk om Marketingmadame alleen een ondersteunende rol te geven. Marketingmadame stelt dan maandelijks een contentkalender op waarin alle soorten berichten overzichtelijk zijn weergegeven. Het is vervolgens aan u om deze berichten uit te werken en te plaatsen.

LinkedIn marketing uitbesteden aan Marketingmadame

Voelt het plaatsen van berichten op LinkedIn nog een beetje onwennig? Weet u niet wat u elke keer moet delen met uw volgers? Dan kunt u deze activiteiten uitbesteden aan Marketingmadame. Wij weten als geen ander wat er allemaal online gepast en ongepast is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Marketingmadame? Dan kunt u geheel vrijblijvend een eerste gesprek aanvragen, dit kan het snelst door het invullen van ons contactformulier of door even te bellen!

LinkedIn Training verzorgd door Marketingmadame

Wilt u graag meer te weten komen over het grootste zakelijke netwerk? Dan kunt u de 1-daagse LinkedIn training volgen. Deze training is gericht op de praktijk om u zo snel mogelijk op weg te helpen. U leert hoe LinkedIn het beste kunt inzetten om uw doelen te bereiken. Lees meer over de LinkedIn training en schrijf u eenvoudig in!