MARKETINGTRAINING | 1 dag

Brandingstrategie
in een dag

In één dag zorg ik ervoor dat jij weer vooruit kunt met je bedrijf. Branding is de blauwdruk van jouw onderneming. Als je niet weet wat je wilt vertellen? Hoe richt je dan je website en social media in?

Brandingstrategie in 1 dag

Je wilt een advertentie laten maken, maar je hebt eigenlijk geen idee wat je erop moet zetten. Je werkt aan je nieuwe website, maar het traject lijkt eindeloos te duren omdat je geen keuzes kunt maken. Je wilt een brochure laten maken, maar op het samenstellen van de inhoud loop je vast.
Zomaar wat voorbeelden van klanten die met een brandingprobleem rondliepen. Ze hadden een prima logo, het aanbod was duidelijk maar wat hun verhaal was? Dat bleef maar vaag.

Tijdens deze strategiedag

 • Wordt duidelijk welke kernwaarden bij jouw bedrijf horen
 • Bepalen we een richting voor de slogan/payoff van jouw bedrijf is
 • Stellen we de kernwaarden samen die je toepast in je marketinguitingen
 • Brengen we de klantreis in kaart
 • Geven we invulling aan klantreis d.m.v. de kernwaarden
 • Stellen we een plan van aanpak op om de huidige marketing te voorzien van de nieuwe inzichten.

Hoe ziet de trainingsdag eruit?

 • De dag duurt ongeveer van 10:00 – 16:00, dit is afhankelijk van de dynamiek en het enthousiasme.
 • We bespreken eerst wat het strategische doel is van jouw bedrijf en hoe jouw ideale klant eruitziet
 • Tijdens het kopje thee of koffie starten we op en gaan we alle kernwaarden op papier zetten.
 • Tegen de middagpauze krijg je al meer gevoel bij de uitstraling van je bedrijf
 • In de middag brengen we de klantreis in kaart en wordt duidelijk hoe de kernwaarden tot uiting komen.
 • Aan het einde van de middag sluiten we af met een plan van aanpak
 • Op weg naar huis zit je vol inspiratie maar ook rust, je weet nu wat het verhaal is dat je naar buiten gaat brengen en kunt dit op een consistente manier gaan doen.

De eerste stap vooruit: jouw aanmelding!

Doelgroep Deze brandingtraining is geschikt voor zzp’ers, ondernemers, marketeers, contentmarketeers, social media marketeers, digital marketeers etc. Locatie Restaurant Vroeg Achterdijk 1 3981 HA Bunnik (Utrecht) Aantal dagen 1 dag Tijdstip 9:30-16:30 uur Investering €475,- excl. btw. voor 2 dagen p.p. Inclusief
 • Catering gedurende de dag
 • Trainingsmaterialen
 • Certificaat
 • Boek
  Training incompany Deze training kan ook incompany worden gegeven bij jou op kantoor. Wil je weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een incompany offerte aan.   Twijfel je nog of heb je vragen? Geen probleem, bel of mail me gerust. Ik kijk ernaar uit je verder te helpen met een sterke strategie!  

Meld je nu aan voor deze training!

Wil je meer weten? Soms is het eenvoudiger om zelf jouw eigen belafspraak in te plannen! 

Rian Van Der Ree
Rian Van Der Ree
23/02/2024
In december heb ik de training Authentiek op LinkedIn gevolgd bij Irene van MarketingMadame. Het was een erg leerzame, maar vooral ook inspirerende training! Er werd gebruik gemaakt van veel verschillende werkvormen, zodat het geen moment saai was om er te zijn. In een groep van 8 mensen was er aandacht voor iedereen! Aanrader! Rian van der Ree
Marcella Giessen
Marcella Giessen
18/01/2024
In december '23 heb ik een 2-daagse training Authentiek op LinkedIn gevolgd. Door alle oefeningen ben je bezig met jezelf en je bedrijf. Nadenken over bijvoorbeeld het 'Why, How & What-model' geeft je weer inzicht in waarom je de dingen doet die je doet. Ook het bedenken welke onderwerpen er allemaal zijn om over te schrijven zorgt ervoor dat je inziet hoeveel je kunt posten. Met als resultaat: dat ik gemakkelijker en betere berichten op LinkedIn post. Naast het feit dat ik het nu eindelijk leuk vind om te doen, ben ik ook zichtbaar op LinkedIn.
albert van den berg
albert van den berg
16/01/2024
Afgelopen december de 2-daagse training 'authentiek op LinkedIn' gevolgd. Het was een erg leuke en leerzame training. Ik heb een hoop geleerd over LinkedIn, hoe het werkt en hoe je het in kan zetten, tegelijk ook een hoop geleerd over mijzelf. Het was erg prettig dat we met 8 personen waren met verschillende karakters en beroepsgroepen en toch samen als groep een hoop bereikt hebben.
Annemarie Burgemeester
Annemarie Burgemeester
03/12/2023
Door de workshop met Irene bij #Lein heb ik zoveel meer kennis gekregen over social media en branding. Dat wat ik altijd al had willen weten kwam veelvuldig langs. Smaakt naar meer.
Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
25/11/2023
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
04/09/2022
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
20/07/2022
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! 😀
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
23/06/2022
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.
joost lemm
joost lemm
08/06/2022
Zeer te spreken over Irene. Zij heeft directies van de RVKO scholen meerdere social media trainingen gegeven. De reacties zijn zeer positief en in het nieuwe schooljaar nemen wij nog een aantal trainingen van haar af. Aanrader!
ParketGroep Nederland
ParketGroep Nederland
25/05/2022
Met onze winkels hebben wij recent een Social Media training gevolgd van Marketingmadame. Zelden zo'n duidelijke en goed voorbereide training gehad. Zowel ervaren als minder ervaren gebruikers konden goed verder met de geboden informatie. We gaan zeker nog eens gebruik maken van de andere trainingen.

Offerte

Selecteer de training die je wilt volgen