FAQ items aan het laden...

Here it begins! Een blog stond al een tijdje op mijn wensenlijstje ik moest alleen bepalen hoe ik hem het beste vorm kon geven. Niemand heeft iets aan een wazige blog met een onduidelijke positionering…

Het begint natuurlijk allemaal met een lekkerbekkende titel. Marketingmadame (Engels uitgesproken) kwam op een zondagmiddag opzetten en toen het domein nog beschikbaar was, twijfelde ik geen moment.

Marketingmadame is bedoeld om met een frisse blik naar marketing en management onderwerpen te kijken. Je leest het goed, soms zal er een management gerelateerde blog geplaatst worden. Marketing Powervrouwen zijn namelijk niet alleen vrouwen die zich helemaal focussen op marketing maar vooral ook power halen uit het verbeteren van processen.

Hoe ik aan mijn input kom voor deze blog? Ik ben een commercieel medewerker en heb mijn eigen bedrijfje. Ik heb de opleiding HBO Small business & Retailmanagement gedaan met een minor in Online marketing. Ik ben dus opgeleid tot manager/ondernemer binnen het MKB. In mijn vrije tijd lees ik graag over online marketing en management onderwerpen. Jullie kunnen dus ook boekreviews verwachten!

Ik vind het leuk om marketing en management onderwerpen onder de aandacht te brengen. Het is begonnen met het plaatsen van LinkedIn artikelen, maar ik wilde al snel een eigen plek waar ik content kon delen. Daarmee kwam er een begin aan Marketingmadame.nl.

Veel leesplezier gewenst voor alle blogs die nog gaan komen!