Niets is zo persoonlijk als een video! Daarom maak ik regelmatig video’s over allerlei verschillende marketingonderwerpen. Ik maak mijn video’s zo persoonlijk mogelijk zodat je gelijk weet hoe je het op je eigen onderneming kunt toepassen. Hieronder vind je de meest relevante video’s!

Meer video’s van Marketingmadame zien? Bekijk dan mijn Youtube kanaal!

Masterclasses

Mijn 5 tips voor een LinkedIn bijdrage

LinkedIn is het grootste online business netwerk, wanneer je op zoek bent naar nieuwe kandidaten, opdrachten of je netwerk wilt vergroten is dit ‘the place to be’. Voor een social media platform geldt dat je wel actief aan de slag moet. Dat betekent dat je regelmatig een bijdrage op LinkedIn moet plaatsen, maar hoe moet zo’n bijdrage eruit zien?

De perfecte factuur opstellen

Ik maakte iets naars mee met een factuur en confronteerde diegene daarmee. Daaruit bleek dat wat voor mij heel vanzelfsprekend is, voor hem allerlei nieuwe informatie was. Ik kon hem daarmee ontzettend helpen, misschien help ik jou ook wel met deze tips!

Hoe start je met e-mailmarketing?

E-mailmarketing is op dit moment helemaal HOT! Maar hoe begin je ermee? Wat is belangrijk? Ik leg je stap voor stap uit waarom e-mailmarketing zo hot is en waarom jij er ook mee zou moeten starten. Ik vertel je verhalen uit de praktijk zodat jij ook eenvoudig kunt starten!

Boekreviews

Het Instaproof boek

Het instaproof boek is ontzettend populair en ik heb het natuurlijk ook gelezen! Ik was erg nieuwsgierig naar dit boek geworden vanwege de goede verhalen op het internet, maar ben ik er ook zo enthousiast over? Ik vertel je in deze video of ik het een aanrader vind!

Marketing 4.0 van Philip Kotler

Iedere marketeer is wel bekend met Philip Kotler, deze man staat in elk marketingboek genoemd. Ik was daarom ook erg nieuwsgierig naar dit boek, Marketing 3.0 had ik al gelezen en dit was zeker een goed boek. Zal Marketing 4.0 de vorige versie overtreffen?